Merhabalar hanımlar hepiniz gibi bende hep bu anı beklemiştim ☺️ ve sonunda bende dogum hikayemi paylaşıyorum ☺️
Öncelikle cok güzel bir hamilelik süreci geçirdim. İlk üc Ay sadece kasık agrısı yasadım onun dısındaki 6ayım mukemmeldi. Buradaki annelerin bahsettiği gibi son ayımda son günlerimde hiç agırlık çekmedim. Her işimi rahatlıkla yapıyordum.
Bebeğimin gelişimi de son 3 aya kadar normaldi. 7. Ayda doktor bebeğimin kilosunun 2 hafta onden gittiğini söylemeye başladı. Her kontrolumde kilo artışını duydukça içimi Bi korku kaplıyordu sezaryen olacak diye. Bilenler bilir burada da az paylaşmadım korkumu 😅Son haftalara yaklaştıkca doktor baş çevresinin de geniş oldugunu normal dogumla riske atmak istemediğini söyledi. Son kontrolum 4 mayısta doktor kararımı vermem gerektiğini söyledi; Ben çevremden duydugum korkutucu sezaryen hikayelerinden ötürü hiç istemedim normal dogum diye israrcı olsam da Eşimin de müdahalesi ile ( bebeğe ve bana bir şey olur korkusu) ertesi gün için (05.05. 2020 tarihine) sezaryen için gün verdi doktorum. Ben olaganüstü bir korkuyla aglaya zırlaya eve gittim😂 o gün akşam memleketten annemler gelecekti. Hem kafam dagılsın hem hazırlık olsun diye akşama kadar temizlik yaptım 😅 akşamında annemler geldi iftar yaptık. Benim hafiften bel ve karın agrım vardı ama hiç aklıma dogum sancısı olacagı gelmedi temizlikten ötürü oldugunu düşündüm. Saat 10 a dogru lavaboya gittiğimde nisanımın geldigini gördüm. Eşimle ben ne olur ne olmaz bir gidelim hastaneye dedik. Geri gelecegimizi düşünerek de annemlere kalmalarını söyledik. Hastanede nstye bagladılar evdeki sancılarım artmaya başlamıştı 5 dk bir giriyordu. Ama nst de çok az çıkıyordu. Ebe doktorumu aradı. Doktorum beni istedi zaten yarın sezaryene alacaktık istersen sana daha fazla acı çektirmeyelim gelelim alalım doguma dedi. İçimde anlatılmaz bir heyecan ve korku kaplamıştı. Doktorumda hemencecik gelmişti😅 ebeler beni hazırladı ve iki bucukta ameliyathaneye götürdüler. Ama bende nasıl korku var zangır zangır titriyorum. Ordaki hemşireler sakinleştirmek için bir sürü seyler söylüyorlar ama duyan mı var. Masaya aldıklarında anestezi uzmanı tüm bayıltacagını söyledi ben bebeğimin doğuşunu görmek istiyorum desemde saniyeler içinde gitmişim 😅 02.47 de yavrum dünyaya gelmiş 💙uyandığımda oglumu göremedim diye ağlıyor ve kusuyordum 😅 odaya aldıklarında yavrumu kucağıma verdiler Allahım o an dünyanın en mükemmel hissiydi. Hiçbir şeyin önemi kalmadı. Normalmiş sezaryenmiş hepsi boş arkadaşlar. Keşke normal olsa her şey ama şartlar el vermiyorsa siz siz olun tutturup boşuna kendinizi yıpratmayın. Millete de bakmayın. Beni çok korkuttu lar yok şöyle zor yok böyle zor diye. Alakası yok ben 2. Gün ayaktaydım. Bol bol yürüyün hemen toparlıyorsunuz. Şu an 11 günlüğüz ve gayet iyiyim elhamdülillah. Oglumla birbirimize alışmaya çalışıyoruz🥰