Arzumbt Merhaba kızlar💐 12+6 haftalık gebeyim doktor en kontrolde ocean mumy vitaminini verdi ancak içtiğim an kusuyorum değerlerim çok iyi sadece d vitaminim eksik onun damlası etkilemiyor böyle kullanmasak bi zararı olur mu kullanmıcam besinlerden alayım diyorum ilk gebeliğim korkuyorum da yanlış bişeye sebep olmaktan basına gelen varsa yazarsanız sevinirim..🤗
hunilimom Arzumbt doktoruna bilgi ver canım ilacını değiştirsin yavas yavas miden alışır insallah olmadı besinlerden almaya dah afazla ozen goster
Blossom Arzumbt D vitaminini besinlerden alamazsınız ve D vitamini çok önemli. Sadece D vitamini olarak kullanabiliyorsanız öyle kullanın.
turunculuanne Ben de vitamin ve balık yağını ilk içtiğimde kustum, mide hassas olduğu için alışık olmadığı şeye tepki veriyor hemen.. ama sonraki içişlerimde yavaş yavaş alıştı. Senin de alışır canım, eğer hiçbir şekilde alışmıyorsa doktoruna bilgi ver değiştirir
Rmys1206 Bana da decavit multivitamin öyle yapıyordu içtiğim an kusuyordum doktoruma söyledim istersen değiştirelim ilacı ya da içmeyedebilirsin demişti ilaçtaki vitaminleri sebzelerden meyvelerden alabilirsin dedi. Ben de öyle söyleyince bırakmıştım