Merhaba Hanımlar😅
klişe bir cümleyle başlamak istemiyorum ama gerçek şu ki bir kere bile serum taktırmamış bir insan olarak doğum yaptım hemde epidural sezaryan🤔🤭
Giderken ağlayarak gittim, çıkarken gülerek🤭
38+3 iken doğurdum. Çok aşırı detaya inip sizleri sıkmadan söylemek istediklerim ve önerilerim tabiki var
perşembe doğum yaptım çarşamba günü heyecandan hiç uyuyamadım hep bir vesvese hep bir korku vardı. Ameliyathane ekibi on numaraydı hep bana destek oldular epiduralde zaten bacaklarınızı oynatıyorsunuz ama acı hissetmiyorsunuz kaskatı olmuyorsunuz
doktorum hep zaten konuştu vs
epiduralin tutması 20 dk sürüyor yoksa kendi doktorum geldi bebek abartmıyorum 2-3 dk sonra çıktı 15 dk falanda dikişler sürdü
Ertesi gün taburcu olduk,ayy çok garip bi duygu inanın yanından bir dakika bile ayrılmıyorum geceleri koklayıp ağlıyorum
Allah isteyen herkese hayırlı evlat / evlatlar nasip etsin inşallah bizlerde hayırlı anne babalar olalım🙏🏻
Önerilerim
*Tek bir memeye alıştırmayın ve ilk hemen kavrayamıyorlarmış memeyi devam edin muhakkak ağlasa bile,
*depend cidden hayat kurtarıcıymış ilk iki gün kanamam çok oldu ama şimdi daha az
*tabiki epiduralin etkisi geçince ağrı oluyor dikişler yanar gibi oluyor vs ama herkeste acı eşiği farklı olabilir tek çözümü bol yürüyüş acıyor dikişlerim diyip yürümemezlik yapmayınız
- bol su için 3lt dediler hoşaf falan hikaye amaç şekerli içip bol su tüketmenizi sağlamakmış tabikide hoşaf tüketebilirsiniz ama asık etkili olan şey bol su