deletedmom29 40+2 de dogurdum kızım kakasnı yutmuştu devlet hastanesi almıyo hemen özel alırdı özelse niye almıyo acaba ona saşırdım
Kelebek deletedmom29 sabah kontrolüm var bakalım ne dicek son duruma. Gittiğim hastanede 3-4 tane doktor var benim seçtiğim biraz normal doğumcu ☺ Diğerleri direk bişeyi bahane edip sezeryan yapıyolar sanırım ondan kaynaklı birde henüz demekki sıkıntısı yoktu bebişin bakalım yarın ne dicek son karar alınır büyük ihtimal
FhrySrc Kelebek benim de 39+3 devlette bana da salı gel bakalım deneyelim duruma göre değerlendirelim falan dedi kilosuna 3800dedi siz normale mi zorlayacaksınız deyince yoo bi bakarız deneriz belki sezaryen de olur dedi çatıya bakan falan da yok net bilgilendirmiyorlar bi türlü süreç hakkında eehhh dedim özelden randevuyu aldım artık sezaryen için pazartesiye . Bebek kanaldaysa falan beklemeye değer de hiç bi belirti olmayınca ben korktum şahsen artık canım.
Kelebek FhrySrc her doktor bi türlü valla devlet özel fark etmiyor 🙄 kilosuda sıkıntı aynen oda korkutuyor insanı. Kilosu 2 hafta önce 3.500 dü yarın 4 derse ben şok zaten 🤦🏻♀️ Düşünürken bile ter döktüm 😬😁
FhrySrc Kelebek ya evet hani 4-4,5 normal doğum yapan da var evet ama sancı, açılma ve kanala girme bunlar olmayınca cesaret edemedim ben normal Doğum istememe rağmen. İnş hayırlısı neyse o olur, bebeğinize kavuşursunuz🙂
SumeyyeYahya Kelebek aramizda bi gun var normal dogum tarihi 11 nisandi benim oglusumun ama hala beklemedeyiz. Bende bugun gidicem bakalim ne diyecek doktor
Kelebek SumeyyeYahya çok merak ediyorum aynen 🙏 hayırlı haberlerle dönelim inşallah ☺ Sağlıkla gelsin paşalar🤗
Kelebek SumeyyeYahya gittinmi doktora canım ne diyor. Ben çıktım şimdi pazartesiye kadar normal doğum başlamassa evinde pazartesi sabah 7 de hastaneye gel yatışını yaptır ve ebeler çatı muanesi yapsınlar dedi. Eğer bi yumuşama açılma varsa suni sancı denicez dedi eğer olmazsa sezeryan dedi pazrtesi için..
Kelebek Kubar bilemiyorumki her hastanenin bi çalışma şekli var en iyi bilgiyi kendi hastanenizden öğrenebilirsiniz hatta telefonla bile yardımcı olurlar. Bizde randevuda yok ücretde yok doktora sonuç göstermek için eğer doktorum yoksa bile watsap üzerinden hemşireler gönderip sonuç öğreniyoruz o denli😀
SumeyyeYahya Kelebekgittim canm ya gelmiyo bizim oglan 🤣 benimde acilmam yokmus sali ya kadar bekleyelim sali gunu suni sanci ile normali deneyelim olmadi sezeryan dedi 😍
Kelebek SumeyyeYahya ben dün gece fatma ana elini suya koydum dualar okudum suyada. Gelip gidip yudum yudum içiyorum. Yürüyüşde yaptım normalde sabah 7 de hastanede yatışım yapılcak dediğim gibi ama sanki şuan sancılarım başladı gibi sezeryana gerek kalmıcak diye tahmin ediyorum adet sancısı gibi kasılmalarım var hatta 7 dakikada bir gelen değişik bi sancım bile var umarım doğru alarmdır 😬 takipteyim kendimi şuan bakalım
SumeyyeYahya Kelebek benimde ara ara agrim var ama adet agrisi gibi hafif uzaninca geciyo. suni sanci nasil oluyor? yorumlarda kendi agrindan bin kat daha agrili oldugunu okudum ama insallah gerek kalmadan dogururuz bizde 🤣 cunku bu durumdan cok sıkıldım zor yürüyorum 😂
SumeyyeYahya Kelebek normal mi canm ? Hadi gozun aydin hayirli olsun Rabbim hayirli evlad eylesin insallah cok sevindim senn adina hikaye ni merak ediyorumm
Hazalk92 Kelebek doktoru dinle canim , benim kuzenim 3 çocuğu var 3 de sezeryan sağlıklı sadece fizik olarak karnin kilolu kalıyor zart zırt.. bebeğin sağlı olsun da sonuçta iki şekilde Doğum yapmakta zor bir candan bir can çıkıyor canim .. böyle olan sen değilsin bir tek canim bir sürü kadın var .. çocuk da haklı orası daha güzel temiz gelişe bakacak 🙂))) allah seni bir sancidan kurtarsın benim ki de erkek 🙂)