erifeKumruEren Kızlar bebek bakım ürünlerinde hangi marka tercih ettiniz unı baby mi dalin mi sebamed mi mustela mi hangi marka iyidir biberon emzik cok kararsızım hangisini alıcam yardımcı olursanız sevinirim
Dilektrkoglu erifeKumruEren ben hepsini Dalin aldım suanlik eğer bebegimde alerji vs. Yaparsa Sebamed almayı düşünüyorum
mugealtunoz erifeKumruEren butun banyo urunlerini Sebamed aldim , biberon Dr.browns aldim cam olanindan. Mustelayi da cok oneriyorlar E bebekte indirimdeydi Sebamed toplamistim hepsini Mustela olsaydi Mustela alicaktim ama 😉
mugealtunoz erifeKumruEren emzik icin hevesim oldgundan bu ayiciklilar varya seffaf gibi ondan aldim cok agir geliyomus genelde tutamiyolarmis ama olsun heves ettim 😁 baska emzik almadim dogduktan sonra dedi herkes damakli mi damaksiz mi alayim bilemedigim icin artik emzik kullanirsak deneye deneye bulucaz
mugealtunoz erifeKumruEren Ay tek tek yazdim aklima geldikce 😃 deterjan dalin aldim mis Gibi kokuyor 😊 , kac haftalik bu arada ??
erifeKumruEren mugealtunoz 26 haftalıgız biz Temmuz 15 gibi bekliyoruz inşallah senin kac haftalık? Kafam cok karısık ama sebamed alıcam bende fakat biberonu avent alıcam dr browns da iyi diyorlar ama ahh bu işler cok zor😂😂