Melek199 Kizlar merhaba ben 29 haftalik hamileyim doktorum dogumu temmuzun 27 si dedi ama normal doğum olarak hesapliyor ben istek uzerine sezeryan olacagim baze sebeblerden dolayi temmuzun kacinolur sizce kacgun oncesinden alirlar?
Yasemin00 Melek199 son adetin kaç canım bende 29 haftalıkım benim dogumum normalde 1 agustos ama ben sezeryan oldugum için 22 temmuza geliyor dogumum
Berfin_kycn Melek199 bende 29 haftalığım son adet tarihim 22 ekim bana 28 temmuz demişti nasıl sizinki erken🤔🤔oluyor ki ultrasona göre mi öyle erken söyledi
Liva90 Melek199 kuzum bende doktora öyle dedim 40 hafta olack o zaman dedim dediki şuan net birşey demek olmaz.. son ay daha net olur günü ama temmuz sonu yğksek ihtimalle dedi.. ben haziranda herşeyimi tamamlıcm
Yasemin00 Berfin_kycn Valla ben talimli oldugumdan ultrasona gerek kamıyo kendim hesaplıyorum dedigim gibide çıktı zaten Dr da evet 22 temuz dedi dogumun tarihi 😉
Melek199 Berfin_kycn erken olmuyo canim doktor banada 27 temmuz dedi ama ben sezeryan olacagim sezeryani 15 gun erken aliyorlar
Milagros Sanırım bir iki hafta ileride gidiyor bu nedenle olabilir. Normalde benimde temmuz sonu gözüküyor. Ama sezeryan olunca 15 gün kadar erkene alıyorlar. Birde dediğim gibi gelişimi bir iki hafta ileri ise sonuç bu oluyor galiba
Yaman Melek199 bnde 29+1 im 31 temmuz doğumum ama daha kesin konusmadik doktorumla dogum seklini falan
merve57 Bende 29+2 doktor banada 30 Temmuz dedi 40 hafta olarak hesaplıyorlar tabi ama normal doğum olacağı için inşaallah 17 temmuzdan sonra bekle dedi