Kumral60 Merhaba ben gecen hafta doktora gittigimde 5+2 gunluk oldugunu soyledi lakin 6 haftamdayim son adet tarihime gore 4 gun gelisim geriliginden sorun olurmu yarin kontrolum var ama cok korkuyorum.
KadirMerveAknc Kumral60 canım benimde 2 gün geriden gidiyor 19. Haftamdayım doktorum bir sıkıntı olmaz dedi ama sen sor içinde kalmasın doktoruna sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ☺
Melegimveben Kumral60 son adet tarihime göre benimde 2 hafta geriden geliyor canım gerilik felan yok çok şükür geç döllenme olmuştur sendede 😘
Kumral60 KadirMerveAknc baska doktora gidicem yarin cuma belli olucak demisti diger doktor ben henuz basindayim kesem gelismez diye cok tedirginim. Sende insallah sag salim kavusursun bebegine canim.
Kumral60 Melegimveben canim gittim bugun doktora kesen iyi gelismis dedi 1 hafta geriden geliyoruz suan da 5+4 olmus bebek ve kalp atisi icin haftaya gel dedi bende adetime 5 gun kala ogrendigim icin gebeligi gev dollenme olabilirmi dedim dollenmden 1 gun sonra bile ogrenirsin dedi uzulme dedi insallah gec dollenmedir.
Melegimveben Kumral60 geç döllenmedir sıkma canını kuzum zamanla geriden olduğu haftayı toparlıyorlar hem ben bugün gittim 1 hafta geriden geliyor artık yani gelişimi 1 hafta ileri gitmiş 😍🤗😘
Kumral60 GokceGenc insallah canim erkenden ogrendigim icin hamileligimi grc dollenme secenegini silmistim kafamdan.
GokceGenc Kumral60 sanmıyorum cnm içini ferah tut ama şimdi hepimiz boleyiz bende neler takıyorum valla kalp atışını duyucammı kesede bebek varmıydı sormdm doktora hiç hep bole seyler geçio aklımdan 🙁
Kumral60 GokceGenc ne zaman cagirdi kalp atisi icin doktorun bana haftaya gel bir bakalim dedi insallah duycaz ve tadini cikaricaz artik😊😊
Kumral60 Melegimveben masallah size canim kalp atisini duyarsam hersey tamamdir artik haftaya cuma bakalim hemen gecsede gitsek😗
Kumral60 GokceGenc evet canim duyamayabilirsiniz bazen de alttan bakiolar doktor kendisi duyuyor sadece iyi olsunlarda 1 hafta gec duysanda sorun olmaz cnm benim arkadaslar 7 haftada duydular genellikle.
Kumral60 Melegimveben 6+4 gidicem eger geriye gitmezse belki bende duyarim cok tesekkur ederim canim.😗😗😗