M-E-D edavaslan95 o zaman sizin icin zor olur ama en başından sıkı tutun tedbiri. Yapabilirseniz 40ı ciktiktan sonra yapamazsaniz zorlanirsaniz 3 aylık olduktan sonra surekli kendi odasinda uyutun o yatakta uyusun başka yerde yatırmayın her ağladığında koşa koşa gitmeyin 1-2 dakikada yanında olun. Küçükken daha kolay alışıyorlar ben 1 yasindan sonra başladım ne yazik ki gec kalmışım 😂 hala sevmiyo cocuk kendi odasını
edavaslan95 M-E-D teşekkür ederim valla bakalım ne yaşıycaz artık 🤷🏻♀️ Belkide diyorum beşiğin küçük gelmesi onun için caydırıcı olabilir mi
Pankek edavaslan95 Açıkçası ben çarşıya 2 defa çıkmışımdır o da kayınvalidem ve annemle. Yatak seti nevresim falan almak için. Bir kere de öylesine kıyafet tulum vs. Geri kalan her şeyi ama aklına gelecek her şeyi internetten aldım. Çok rahat oldu. Bir kere de BiMden kova, yedek alt açma badi falan aldım o yani. Ivır zıvır çok güzelim yaa hepsini düşünmek önemli
ZeynepTalas Pankek 😅😅😅 aynen ben de artık şaşırmıyorum adamların o tepkilerine aslında şimdi daha çok kabulleniyorlar benim eşim başlarda karnım belli olmuyor diye hamile olduğumun bile farkında değildi karın büyüdükçe onlar da alışıyor ama gelmeden onlar anlayamaz bizi zaten beklemek de biraz haksızlık olur 😁
Pankek ZeynepTalas Bizimkisinin savunması, benim arkadaşların hiç biri çocuk konuşmaya başlayıp, baba diye boynuna sarılmadığı sürece babalık duygusunu anlamamışlar, bu dediğin 1,5-2 sene yani 🙄
ZeynepTalas Pankek savunmaya bak ya 🤦🏻♀️ Bi doğsun ben görürüm bakalım bizden çok severler onları ben biliyorum eşim amca olduğunda ağlamıştı baba olduğunda düşünemiyorum ☺️
Pankek ZeynepTalas Bence de. Bizdeki kedilere ben kızıyorum bağırıyorum bakıyorum benimki yufka yürek kıyamıyor 😊 Alışacaklar yaa hatta bizden beter olacaklar 😁