Aygunhatice_06 Elifliii cok sukur canm 11 haftalik hamileyim dusumten 1.5 sene sonra kendiligimden kaldim
Ozlemkse Elifliii ben doktor tarih vermişti ona göre kullanmıştım ne eksik ne fazla verdiğim tarihlerde içmezsen kist yapar demişti çok dikkat et
Sbl91nht Elifliii canım ben aşılama olacağım ve doktorum adetin 3. Günü başlattı 5 gün kullanıcam bende ilk defa kullanıyorum umarım sonuç alırız 🥰
Ys081 Merhaba kızlar bende bu ay başladım klomen kullandım adetin 5. Günü başladım 5 gün içtim sonrasında gittiğimde 21.3 mm olmuştu bir yumurtam aslında başka yumurtalarda büyümeye başlamıştı ama en büyüğü baz alarak çatlatma iğnesi oldum ilişki önerdi ve 27 mayısı bekliyoruz heyecanla umarım bu mübarek ayda rabbim isteyen herkese müjdeli haberi nasip eder 🙏
Selov Şuan 25 haftalık hamileyim adetin 5 günü başladım sabah akşam içtim sonra kontrole çagırdı ne kadar oluştuğuna baktı şu günler ilişki olsun dedi sonuç başarılı çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ovilasyon günü inanılmaz agrım olmuştu ektra büyüyüp çatladı çünkü bide ben eşime söylemedim bu ilişki işi görev gibi yapılınca zor oluyo seni çok özledim diyip filan yanaştım 🥰🤣
Elifliii Selov evet dimi yaa olmuyor öyle 😅 benimde aynı şekilde ilerlicek sonucuda aynı olur inşallah 🥰❤
Selov Elifliii inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş allahım saglıklı hayırlı evlat nasip etsin sanada bizde evleneli dört sene oldu neler çektim neler her hamile haberi duyduğumda ağlıyodum
ElifMnll Kızlar bende klomen kullanıyorm yarın son ilaçları içicem.. 1,5 sene önce bir gebelk kaybım var doktorum klomen verdi çatlatma vurulmadan inşAllah gebe kalırız şu mübarek günlerde 🤲 bana duphastonla coraspirnde verdi size vermişlermydi