Nagihanali Merhaba vegaferon ilacı kullanan var mı tablet şeklinde? . Sağlık ocağında ücretsiz verdiler. Doktorum da onayladı ama sorayım dedim
BetlGke Nagihanali ben kan ilacı kullanıyorum ama hap icemedim için minik tüpler şurup şeklinde sağlık ocağının verdiğini ilkdefa duydum
FahriyeztrkYcel Nagihanali bende kullanıyorum canım aç karnına günde bir tane banada kadın doğum doktoru verdi hatta bugun sağlık ocağına yazdırdım hiç demedi biz veriyoruz diye 🤨
Nagihanali Ilkgozagri peki günde bir defa mı iki defa mı alıyorsunuz ? Ben önceden ferro sanol kullanıyordum. Tek doz ama bunda iki doz yazıyor mecbur tek doz kullanıyorum sizde nasıl acaba
BetlGke Cananhafsa bende sadece sabahları kullanabiliyorum ilacı içmeden 2 saat önce süt ve süt ürünleri kullanmak yasak ya akşam uymuyor pek
Nagihanali FahriyeztrkYcel aaa üzerinde de hatta ücretsizdir satılamaz yazıyor. Allah allah korktum şimdi
FahriyeztrkYcel Nagihanali sağlık ocağından verdikleri için öyle ibare koyuyorlar satılamaz diye de sanırım gelmemiş her sağlık ocağına olsa söylerdi herhalde bana