selamas Furkansehla evet etkilenir çünkü geriye dönük 90 günlük prim ödemelerine bakılır ve ücretsiz izinde prim ödemesi olmayacağı için alacağınız tutar düşecektir
selamas Furkansehla çalışamaz raporu aldığınızda sigortaya bildirilen brüt maaştan hesaplanır ancak yine de 90 gün geriye dönük bakılacağı için ücretsiz izin aldığınız günlerde bu 90 güne dahil olur
Sumeyra0230- 3 aydır virüs nedeniyle rapor alıyorum doktordan 6 aylık hamileyim bende etkilenir mym doğum parasından Düşer mi ücret tutarı acaba bilgisi olan ?
Mehtp Ecooo 32. Haftada eger calisabilir almazsan otomatik olarak raporlu gozukuyomussun doktor öyle soyledi bana
Mehtp 170 i aradım sordum ben kısa çalışma ödeneği maddelerinde böyle bi madde yokmuş yani belirsiz dediler. Cimere bu konuyla alakalı yazı yazmayı düşünüyorum belki mağdur oldugumuzu bildirirsek bi çözüm bulurlar diye umut ediyorum
Mehtp Ecooo sanırım gerek yok yinede isterseniz isyerinizin muhasebecisine sorun bence çünkü doktordan daha iyi bilir bence muhasebeciniz