Herkese merhaba 🙋♀️öncelikle burda okuyordum doğum hikayeleri benimde kolay normal doğum olsun diyordum hep cok şükür hamileligim boyunca çok güzel çok rahat çok hareketli bir hamilelik geçirdim herkese nasip etsin rabbim 40 haftaya kadar bekledim su nisan hiçbişey gelmedi sadece az karın ağrısı verdi sanırım yalancı sanciydi dedim belirti yok hiç benim kız gelmek istemiyor dedik doktorumla yada geleceksen kızım dedim annenin doğum gününde gel acaba onumu bekliyor dedim 2 gün önce geldi kızım ☺ annesinden 06.05.2020 günü hastaneye gittim ve doktor 40 haftam dolduğu için çatı muayenesi yaptı ve dar olduğunu kafası kemikte olduğunu söyledi yani kanalda değildi burdan çıkmaz ve dar dedi ben o an ağladım sezeryan olacagimi duyunca önemli olan normal sezeryan olması değildi benim için sadece kendimi hep normal doğum için hazırlamıştım evde pilates squat hurma yürüyüş bol hareket yapmıştım ama olmayınca olmuyor demekki bu nasipmiş dedim o gün sezeryan oldum ve 06.05.2020 de güzel kızım annesinin bitanesi dünyaya geldi 3460 di ultrasonda ödem falandi 3 kilo ile doğdu ağrılarım oldu daha tam geçmedi ama onu görünce kokusunu herşeyi unuttum bide dedimki ıyiki sezeryan pat diye olmuşum gününü bilsem sıkıntı yapardım kesin ☺ benim için iyi oldu ve allah yardım etti bianda oldu kolay oldu ağrılar dışında şuan 9 günlük olduk anneler rabbim herkese nasip etsin inşallah🙏 benimde böyle doğum hikayem 🥰😍🤩