GlahBilgiliPelit Elifhsn sekerli gazoz gibi bişi içiriyolr cnm önce içmeden önce kan alıyo sonra içtikten sonra saat başı 2 kere daha kan alıyolar diye hatırlıyorum sonucuna görede doktor karar veriyor gerekirse tekrar istiyor değer yuksek olursa normal olursa sıkıntı yok 🙂
DidemYldrm Elifhsn benim doktorum yapmıcakmış canım sadece salı günü gidicem açlık tokluk şekerime bakıcak
EnginDenizim Elifhsn gebelik sekerin ve gizli sekerin olup olmadigina bakılıyor benden sadece acken birde sekerli suyu içtikten 1 saat sonra aldilar kan ve bitti işim her hastanenin uygulamasi farkli.
GlahBilgiliPelit Elifhsn aynen cnm önce şekerli gazozu içmeden önce bakıyo şekerin kaç diye ondan sonra onu içiriyo 1 saatte bir tekrar bakıyo şekerin yükselmiş mi vücut ne tepki veriyo diye . Sonuca göre de şekerinin olup olmadığını anlıyolar 🙂 aç karnına oldugun için biraz mayışma yapar korkma 🙂 ben utanmasam uyuyacaktım beklerken 🙂
Elifhsn GlahBilgiliPelit uyusaydın ne olcak😁 çok sağol canım🌸 az kaldıda yaptırmama merak ediyodum sizlere sormak istedim
Asliemir Yaklaşık 12 saat önceden yemek yemeyi kesiyorsunuz. Glikozu icmeden önce kan alıyorlar, sonra 5 dakika içinde glikozlu içeceği bitirmenizi istiyorlar. Yaklaşık 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar. Sonuca göre doktorunuz bilgi veriyor.
Oske_21 Öncelikle aç karnına senden kan alınıyor sonra sana kutu kola boyutunda bir elmali su iciriyorlar 1 saat sonra tekrar kan aliyorlar açlıkta şekerin 90 nın altındaysa elmalı suyu ictikten sonrada 140 ın altindaysa sıkıntı olmuyor . Kimileri şeker yüklemesi falan yaptırmayın diyor ben 27.haftamda yaptirdim ve bende şeker çikti hamilelikte şeker çıkarsa diyet ve çok çok yüksekse insülilin veriyorlar. Ben anllahtan diyet yaparak idare ettim insüline gerek kalmadı spor yaptım diyet yaptım bu şekilde 34. Haftaya geldim ama şekerim olduğu için bebeğim 15 gün önceden gidiyor ve karnımda su fazlalığı var buda erken doğuma sebep oluyor şimdiden tetikte bekliyoruz bebekler gereğinden fazla iri oldukları icinde genellikle sezeryan oluyor ben kesinlikle şeker yüklemesi yaptırın derim ne olur ne olmaz
Elifhsn Oske_21 çok geçmiş olsun umarım sağsağlim yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah ☺Açıklayıcı yorumunuz için ise çok teşekkürler yaptrcam zaten bende mutlaka