Esrakhraman Kızlar bebegim hareket etmiyo dünden beri😭 26 haftalıgiz kaç saat soluma yattım durttum yemek yedim ama dünden beri oynamadı korkmalı miyim🙁
damlanne Esrakhraman canım bu haftalarda benimki de düzensizdi 30dan sonra düzene girdi ama doktoruna bi sor istersen stress yapma stresli oluncada oynamıyor .
Barkoddg Esrakhraman Kac gundur yaza yaza bir hal oldum😂 Bol su ic canim ben cozumu onda buldum😂Bugun 3 litreye tamamla ortasinda oynar zaten.
Sermec27 Esrakhraman canım bence az da olsa hareket etmeli bu haftalarda bence biz ne desek olmaz bir doktora görün en azından için rahat eder dünden beri harket etmedi diyorsun
Esrakhraman damlanne doktorumun numarası yok malesef ama hep yiyorum biseyler yerken oynaması gerekmez miydi napcam bilmiyorum 😔
Sermec27 Esrakhraman canım bir sekılde anlatırsın eger yolda polıs görürse durumu izah edersin hareket cok önemli cnm Allah korusun canım
Gizemhande Canım o haftalarda benimde öyleydi bı sıkıntı çıkmadı çok şükür için rahat edecekse doktora görün bi
Esrakhraman Gizemhande geçen haftada olmuştu bu sonra çok hareket etmişti belki yine öyledir diyorum ama o zaman azda olsa bi süzülme hissediyodum