Sevdanurun ruyam51 bende 22mayista gidicem derayli bilgi verirmisiniz çünkü hiç bir bilgim yok etrafimdada yok devlete sıra aldm oraya gidicem neler yapıyor lar ve ben ne yapicam cinsiyetinide söyler lermu ilk gebeligim bilgi verirmisniz
fosforlukalem nil_sugra hangi hastanede gittiğiniz doktor? İsim benzerliği mi bilmiyorum ama ben de halil aslan’a gittim 800 lira ödedim. Kendi doktoruk daha açıklayıcı muayene ediyor bebeğimi. 😑 Biz pek memnun kalmadık kendisinden
nil_sugra fosforlukalem hastane değildi bizim Gittiğimiz yer, özel muayenehanesine gittik. Yenibosna nish istanbulda. Aynı doktor mu acaba?
Ruby İmkanı olana kesinlikle recep has ı öneririm 980 tl ama üstüne fikir belirten başka perinatolog görmedim herkes recep has dediyse tekrar bakmaya gerek yok der
Tubilit Cube Ali ekize bugün yaptırdım 550 tl çok memnun kaldım herşeyin ayrıntısına bakıyor raporluyor renkli görüntü video vs veriyor tavsiye ederim
Hkose_972 Mucizem7 normalde devlette düşünüyodum ama şekerim çıktı hamilelikte o yüzden özelde yapabilirim sezaryan olarak
Mucizem7 Hkose_972 aaaa bol bol.sıvı tüket canm.özellikle su tabi.bide hamur işinden olabildigince uzak dur bence.peki sen hangi doğum şeklini düşünüyosun yoksa oluruna mi birakicaksin?bebegin kaç kilo ?
Hkose_972 Mucizem7 29.hafta 1450 diyet yapıyorum şuanda zaten biraz daha ilerleyen zamanlarda ram karar vermeyi düşünüyorum siz nasıl düşünüyosunuz?
Hilal9 Greyy90 yok kuzum da ben de düşünüyordum ya . Memnun kaldın mı bir de gebeliğinde bir sıkıntın var mıydı. Genelde çoğul gebelik riskli gebelikler gidiyormuş diye duydum ondan acaba gitmesem mi dedim
elifsrbs Cube İstanbul Esenyurt Altan Cebeci’ye gittim bu 2. Hamileliğim ilkinde de doktoru tercih etmiştik. Kliniği çok hijyenik. 650₺ ücreti. Ne kadar sürüyor derseniz o bebeğinizin pozisyonuna bağlı doktor tüm ayrıntıları görene kadar işleme devam ediyor.
Selenkarabulut elifsrbs bende Altan Cebeci ye gittim gerçekten çok ilgili ve anlayacağımız dilden açıklıyor herşeyi. Kliniği gerçekten hijyenik karnıma bile dezenfektan uyguladılar 😅 Oğlum yüzünü kapattığı için pek çekmek için uğraşmadı sadece ona çok üzülmüştüm ama incelemesi gerçekten çok iyiydi.
Tulay88 Cube iatanbul ataşehir Alle klinikte dr.emre erdoğduya 650 tl yaptırdım perenetoloji uzmani kendisi yaklaşık 45 dk inceledi çok memnun kaldım
Fatma_ali_38 Meralaltindal bayramdan sonra bende gidicem memnun kaldınızmı aceba.Herşeye detaylı baktımı.Cd ve fotoğraf veriyomu aceba.
Ozleminmucizesi Kızlar ultrason için ekstra randevu ücreti de alıyorlar mı. Ben İstanbul Reyap hastanesini arayıp fiyat aldım500 dediler. Ama muayeneyi sormayı unuttum