Patiiiiinnnn Merhabalar 25 haftalık gebeyim 1 aydır sağ el bileğim ve parmaklarım uyuşuyor🙄 aranızda varmı bu durumu yaşayan ? Koronadan kaynaklı doktora gidemiyorum 🤷♀️ Çok gıcık bi durum sürekli uyuşuk olması
Zlhb Patiiiiinnnn uyuşma için bir şey tünel sendormu diye duydum emin değilim adından ama egzersiz veriyorlar
SnmTt Patiiiiinnnn benim de hamilelikte başlamıştı uyuşma doğum yaptım doktorum 72 saat içinde geçer dedi geçmedi diğer elimde de başladı hatta o kadar rahatsız ediyo ki bazen kafayı yicek gibi oluyorum😑 doktora gittim bi test yaptı karpal tünel sendromu çıktı fizik tedaviye yönlendirdi kilodan olabilir dedi ama ben doğumda 10 kilo vermiştim çok fazlalığım yok ondan değil tamamen sinir sıkışması bence😥 inşallah sizinki doğumdan sonra geçer
Senyorita Patiiiiinnnn Ben de gebeyken çok çekmiştim bu uyuşmadan.🤦🏻♀️ Hatta son zamanlar geceleri uyandırıyordu uyuşukluğu. Doğumdan birkaç hafta sonra geçti, magnezyum eksikliğinden sanırım, Karpal Tünel sendromu diye geçiyor.
Cngul Patiiiiinnnn ben 8 yıl ortopedide çalıştım sekreterdim doktorun yanında karpal tunel sendromu ilaç vs kullanmazsın bileklik kullanabilirsin o seni biraz rahatlatir.
Patiiiiinnnn Evet kalpal tünel sendromu diye geçiyor ne yapsam geçmiyor sanırım birazda fazla kilodan 25 haftada 15 kilo almanın verdiği acı muhtemel😞😞
Zlhb Patiiiiinnnn tuzu azaltmaya çalışın bence ve egzersiz deneyin doktorumun canlı yayınında sormuşlardı onu önerdi
Patiiiiinnnn Aslında bana kalsa abartı bi ödemim yok ama tabi bu uyuşmanında en büyük etkisi ödemmiş öyle yazıyordu yazıda🤷♀️ Demekki ödem olabilir 3 gündür diyetteyim belki faydası olur diye düşünüyorum 🙏🙏🙏
Patiiiiinnnn SnmTt yaaaaa😞😞 tamamen aynı duyguları yaşıyoruuuuz çoooook geçmiş olsuuuun bende mecbur kilo verecem ödem attırıcı smooth ler tüketecem belki geçer hadi diyelim geçmedi Doğumdan sonra geçer inşallh🙏🙏🙏
SnmTt Patiiiiinnnn benim ellerim ayaklarım çok şişmişti tuzlu çok yerim ben hep ona bağladım doğumdan sonra anında indi şişlerim ama eller hala aynı😔 sanada çok geçmiş olsun hafifledi benim biraz şimdi illaki geçicek iyi düşünelim iyi olsun🙏🏽🌸
Patiiiiinnnn Cngul evet özellikle bileklik tercih ettiriyorlar aslında denemekte fayda olabilir🤔 çok teşekkür ederim
Tubasim Patiiiiinnnn uyuşma değil de benim sağ elde ödem oluştu o da çok normalmiş yüzük falan takmıyorum artık . Sizin de mi ödem aceba yumruk yaparken zorlanıyor musunuz
Patiiiiinnnn Tubasim çok geçmiş olsuuuun 🙏🙏 eveeet sabahları özellikle ne yumruk nede elimi kullanabiliyorum sonra sonra açılmaya başlıyor ama uyuşukluk geçmiyor ne kadar egzersiz yapsam kullansam okadar uyuşuyor🤷♀️