DilekYldrm Berfoss21 hayirlisiyla ogrenirsin insallah kiz erkek farketmiyor ama genede merakla bekliyor insan ☺
Esrayzk [bilinmeyen] hangi tarafta hissediyorsun bende hamile olduğumu öğrendikten sonra hep sağ tarafımda hissediyorum bide ultrasonda hemen belli oldu erkek diyorlar ama bilemedim daha 10+4 salı günü kontrolüm var belli olurmuki ilk gebeligim
Berfoss21 Esrayzk tam net olarak 12 ile 16. Haftada belli oluyor kuzu ♥ Valla ben sağda hissediyoeum 💕
Cananhafsa Berfoss21 seni çok iyi anlıyorum canım benimde ilk bebeğim hep bir kızım olsun istemiştim ama içime erkek doğuyordu 14. Haftada gittim bebeğim göstermemekte direndi 1 saatlik uğraşın ardından doktorum %85 kız dedi ben inanamadım tabi emin olamadım 😂 o zman 18. Haftada gel iyice emin ol dedi ve bir kızım olucak inşaAllah gerçi hala inanamıyorum 😂😂 darısı başınıza en kısa sürede öğrenirsiniz umarım Rabbim gönlünüze göre versin
Berfoss21 Cananhafsa ayyy senin adına cok sevindimmm birtanemmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinnnnn ♥
Sultanicemm Berfoss21 ben öğrendim şuan 13+6 dayız 12 haftalıkken doktorum %60 kız dedi bakalım bir sonraki gidişimde kesin olarak öğreniriz ama değişmezmiş sonus cunku kemik tapisindan velli olurmus kiz erkek oldugu 😍
Esrayzk [bilinmeyen] birde büyükler biliyo ya yüzünden falan valla allahım hayırlısıyla saglikli kucağımizia almayı nasip etsin en önemlisi tabiki 😍
Berfoss21 Esrayzk benimkilerin hepsi erkek diyor ama ben bir türlüü anlayamıyorum hissedemiyoeum komik olan o 😂
Berfoss21 Sultanicemm yokk daha öğrenmedim mayısın 5 inde 12. Haftam oluyor randevum ozaman , girtiğimde öğrenecem insallahhj umuyorum