Elifnax arkadaşlar ikili test 3 lu test seker yüklemesi gibi seyler yapmak icimden gelmiyor ve detaylı otrasyonda ücretli giren varmi ucreti ne
Elfn Elifnax perinatologlar pahalı oluyor canım en düşüğü 350-400 den başlıyor radyoloji uzmanları daha uygun olabiliyor 200 tl vs olan yerler var ama devlet hastaneleri de yapıyormuş sanırım 😊
Melisbol Elifnax bende daha girmedim ama detayli ultroson ucretli, devlet hastanesi bulirsaniz yapan ve randevu alablrseniz haftaniza gore ucretsize gelir herlde 🙂
deletedmom06 Elifnax devlet hastanesinde ücretsiz tek kötü yanı randevu alıyorsun ve bir bir buçuk ay sonrasına veriyorlar tanıdığın varsa öyle 1 hafta içinde olabilirsin canım
deletedmom06 Elifnax bulunduğun yere yakın başka bi ili ara önce sor hastaneye var derlerse randevu alıp halledebilirsin camım bizim burda özelde 285 tl
Ceyduygu Elifnax Devlet hastanesi yapiyor ama cok önceden randevu alman lazım ve devlette sana hic bisey söylemiyor göstermiyor kendisi bakıyo sadece. Ben kontrollere devlete gidiyorum ama detayli ultrason icin özelden randevu aldım perinatalog 300 tl