Htcee 29 haftalk hamileyim defalife gidiyorum manolya hâ nimdan hic memnun kalmadim simdi arif beye gidiyorum simdik memnunum sezeryan dogm umarm iyi olur
zeynepermurat27 Melikeemre Bende gidiyorum canım çok memnunum şuan tedavi görüyorum klomen+catlatma iğnesi kullanıyorum bakalım nolacak sen kullandın mı faydasını gördün mü canım
Bbdd Arkadaşlar benimde doktorum ilk zmanlar bülent kahramandı çok memnundum fakat fiyatı yüksek olduğu için sanko da ibrahim özdurak a geçtim oda bu ay özel muayenesini açtı muayene ücreti 300 tl doğumda hastane hariç 3000 tl öyle olunca yeniden doktor arayışına girdim. Hastalarından çok memnun kalanı gördüğüm için geçen gün ilk kez defa life de arif denize gittim. Ilk olduğu için erken diye birşey söylemek istemiyorum ama o kadar güzel ilgilendi ki ben özel muayenelere giderken bile bu kadar detaylı bakmadılar. Arif bey ben sormadan herşeyi anlattı ultrasonda da çok ayrıntılı bakıyor tavsiye ederim doktor arayışında olanlara
Mystery89 Evet size katılıyorum Arif Bey gerçekten mükemmel hastane evime uzak olmasna ragmen bir çok dr gezdim ama onun gibisi yok ona devam ediyorum daha bugun gittim, hatta bugun öğrendiğim birşeyi paylaşayım normal doğumlarda ilk doğumda bile yırtıksız doğum yaptırıyormuş
Bbdd Mystery89 ciddi misiniz en çok takıldığım konuydu bu benim Allah nasip ederse normal doğum istiyorum ve doktorlar gereksiz çok fazla kesi yapıyor malesef 😐 bunu duyduğuma çok sevindim 🤗
Mystery89 Bbdd evet kolaya kaçıp kesi yapmıyormuş doğum katındaki hemşirelerle konuştum bugun:) gebeliğiniz kaçıncı haftada birbirimize doğum sonrası yorum yapabiliriz hangimiz önceysek:) ben 29+1 bugun:)