gulaycek Kızlar Merhaba 35+0 ım bu hafta 3 defa burnum kanadı bu durum hakkında yardımcı olur musunuz başına gelen var mı ??
zumra2020 gulaycek sıcaklar arttı belki ondandır canım veya çok mu yoruyorsun kendini veya kafaya bir şeyleri çok mu takiyorsun. Birde kan tahlillerinde herhangi anormal bir durum var mıydı. Özellikle trombositlerin normal miydi?
Aysen_12 gulaycek bendede oluyor hamilelikde olur boyle seyler burunda ince damarlar patliyor buda kan dolasimindan kaynakli yani korkulucak bisey yok
gulaycek zumra2020 kan değerlerimde herhangi bir sorun yok gece yatarken ya da sabah uyandığımda kanıyor kafama birşey takkmıyorum ama neden olduğuna anlam veremedim
zumra2020 gulaycek cok geçmiş olsun canım. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bazen benim de burnum kanamış şekilde uyanırdım sabahları doktor normal demişti. Sen yine de kontrole gittiğinde söyle bu şikayetini 😇
zeome aynısı bende oluyor gece yatarken sabah kalkarken burnum kanıyordu kan basıncı yukseklıgınden dedi doktor yanı genellik dolayısıyla normal dedi 🥰
gulaycek zeome bende bir süreliğine bırakmıştım fakat kan ilacını gebelik sonuna kadar kullanılması gerektiğini söylediler geri başladım
zeome gulaycek hiç kullanmadım kan problemi çıkarsa şayet kullanmamı söyledi su anlık gerek yok. benım için