Merhaba guzel hanimlar artik benim de bir dogum hikayem var her ne kadar zorlu gecsede😊 oncelikle Rabbim olanlari bize bagislasin olmayanlara da nasip etsin insallah🤲🏻 Ilk basta suyumun gelmesiyle hastaneye ugradim beni birakir da sancimi flan evde cekerim umuduyla gorunmustum ama mlesef doktor beni birakmadi ve direk yatisimi yapti korku heyecan hersey birbirine karismisti. Beni direk dogumhane odalarindan birine nst’ye bagladilar ve zorlu surecim baslamis oldu acilmam ve sancim yoktu bu surecte beni en cok zorlayan ve aglatan sey her seferinde alttan bakmalari acilmanin ne kadar oldugunu ogrenmeleri oldu 🤦🏻♀️ O parmaklari beynimin icinde hissediyordum resmen iki gunluk bir turlu gelmeyen sanci ve acilmayla suni sancisi bir yandan parmaklamalari bir yandan yani demem o ki iskenceyle gecti resmen sanirim hayatimda o kadar agladigimi hatirlamiyorum, bizim minik oglumuz bir turlu inmiyordu acilmam bir turlu olmuyordu iki gunluk surecte sadece 2 cm acilmam olmustu ama doktor normal yapmam konusunda israrciydi ben de ne hal ne takat kalmamisti artik koridorlari surunerek geciyordum. Gercekten harap ve bitik durumdaydim bunu gormesine ragmen israrini anlamamistim acilma olmuyorsa zorlamanin ne anlami vardiki ben de isterdim en dogal yollarla dogurmak ama ne yaptik ettik butun acilara ragmen acilmam olmamisti en sonunda doktora yalvar yakar ikna etmistim yoksa imzami atip hastane degistirecektim cunku agrilar acilar parmaklar artik dayanilmycak dereceye gelmisti oglusuma kavusmam tabii ki herseye deger ama hayatim boyunca o kadar zorlandigimi aci cektigimi hatirlamiyorum doktor her ne kadar kizip trip atsa da ikna etmistim herseyimi hazir edip ameliyata alindim bebisimiz car cabuk gelmisti bin sukur 🥰 Benim de dikisleri attiktan sonra odaya aldilar suan tabii ki surec biraz sancili geciyor sutum hala gelmedi emzirme de biraz zorlaniyorum ama Allah’in izniyle hepsini atlatacagz🤲🏻 Rabbim evlatlarimizi sagsalim kucaklamayi nasip etsin Tum hamilelerin yar ve yardimcisi olsun olmayanlara da cifter cifter versin insallah🥰 sona dogru bir itirafta bulunayim sanirim artik gebe kalmaktan korkuyorum uzunnnnnca bir sure dusunmycem de😓 Bir de tavsiye tabiiki herkes ister en guzelinden normal dogum yapsin ama olmyrsa da benim gibi zorlamasin gercekten perisan olunuyor artik bedeni gectim psikoljkmen cokus yasiyor insan 🤦🏻♀️ Hepinizi opuyor kolay dogumlar diliyorum🤲🏻