Fatmaklc66 Anka0 ne demek banada hediye geldı hıc kullanmadım kendi aldıgımı kullanmıstım coktan oyuzden bi işe yarasın ıstedım
Busrababacan61 Eda06 file nerden aldınız küvete bende a101 den aldım ama bazı fileler olmuyormuş sanırım
Eda06 Busrababacan61 valla yukarıda bi arkadaşla konuştuk aynı problemi çünkü bende almadım 😂😂😂 olmuyomuş cidden civilden almış biri zar zor olmuş. Bende trendyoldan alacaktım ama küçükmüş yorumlarda okumuştum yani hepimizin ortak problemi file 😂😂😂
Sehercayr Merve-26 Ecrinbzkrt trendyoldan aldım ben de kizlar tam uygun oldu yorumlara bakarak aldım . Link atayım dcem ama sayfayı kullanmayı pek bilmiyorum :/
Ecrinbzkrt Sehercayr bende ilk ordan aldım benımde oldu sıkıntı yoktu ama bır sure sonra takılı kaldıkca kancadan catlayıp kopmus hatta 19₺ almıstım standart her küvete uygundu ccanım
Aygul01 Anka0 benden sana tavsiye file kullanacaksan o zaman BİM’den alma. İcinde filesi yok disardan aldigin filelerde dar geliyormuş bi şekilde takıyorsun ama yırtılıyormuş. set halinde al bence filesi içinde olan.
38mom Anka0 bimden almistim ben fileside var ama bidaha ne zaman gelir bilmiyorum ara ara geliyor takip edin
Aygul01 38mom ha onu bilmiyorum o zaman. en son ben baktığımda geldiğinde içinde file yoktu. Şeyi var mi bide küvetin tipa mi diyorlardı ☺️
Eda06 Busrababacan61 ama yeni doğmuşken nasıl oturtacaz ay o kadar acemiyiz ki hiçbi şey bilmiyoruz 😂😂😂
Bezgii Ben şoktan almıştım kuvetini, fileyi de bu gün e bebekten XL aldım tam oldu, kullanırken nasıl olur bilmiyorum ama