Anka0 Canlarım bu küvetler ne zaman gelir ?Geldi mi ? Bilgilendirme yapalım çok almak istiyorum fakat hep kaçırdım bilgisi olan yazsın lütfen 🌸💜
Fts2020 Anka0 gecenlerde şok gelmişti ben bimden aldım cokda güzel güncel aktüel sayfaları takip edin şuanlık yok galiba
hunilimom Anka0 2 3 ayda bir geliyor genellikle canım bu yakın zamanda geldi hor daha uzun süre gelmez ben BİM’den aldım güzel kullanıyorum bir yıla yakındır
Yvzslm Anka0 e broşür diye bir uygulama var onu indir, istediğin marketi favori olarak ekle. bir hafta önceden aktüel ürünleri bildiriyor.
Eda06 Valla ben a101den almıştım sanırım Şubat ayı falandı sonrasında hiç görmedim belki bu aralar yine gelir
Ecrinbzkrt Eda06 canım bende ordan aldım ama o Kuvete uygun file bulamıyorum sen nerden temın ettın yardımcı olurmusun
Busrababacan61 Eda06 file nerden aldınız küvete bende a101 den aldım ama bazı fileler olmuyormuş sanırım
Merve-26 Ecrinbzkrt bende A101den almiştim küveti fileyi civilden aldım 17tl falandı sordum en büyük boyu hangisi diye aldım oldu küvete ama gergin duruyo file zamanla yada kullaninca esner belki 😊
Sehercayr Merve-26 Ecrinbzkrt trendyoldan aldım ben de kizlar tam uygun oldu yorumlara bakarak aldım . Link atayım dcem ama sayfayı kullanmayı pek bilmiyorum :/
Ecrinbzkrt Merve-26 bende netten aldım en buyugunu neyse geldı taktım oldu cok sevındım ama 2hafta sonra bı sabah bı baktım kanca yerı catlayıp kırılmıs🙈 civile gidicektim haftaya bide ona bakayım denıyeyım artık napayım cok saolun☺️
Ecrinbzkrt Eda06 biz o zaman bi civildekini denıyelım bak arkadas ordan almıs trendyoldada var aldım ben oldu ama 2hafta sınra sanırım durdukca esnedı kanca yerınden kırılmıstı😕
Pankek Anka0 Ben Bim den kova ve maşrapa aldım birkaç ay önce. 17 tl idi ikisi yanlış hatırlamıyorsam. Gayet güzel, şeffaf.
Pankek Anka0 Küvet almadım ben bu arada çok yer kaplıyor ve sonrasında kullanılamaz diye. İlk aylar kucağımda yıkayacağım. Sonrası için de katlanır ana kucağı almıştım banyo için kendinden fileli