sedacetinkaya Hamişler iyi geceler. 18 haftalik olduk ama belimin agrisindan uyku haram oldu bana oturup aglicam neler yapiyorsunuz nasil geçer bu aci sanci 🙁
Sevil34 sedacetinkaya ben hamileliğimden beri çekiyorum bel agrısı suan 18+5 olduk hala devam ediyor anca arkamı yaslayıp uzanınca rahatlıyorum
bebegimvebenn sedacetinkaya soğuk yada sıcak kompresler yapman gerekiyo diye biliyorum. İnternette detaylı yazar oraya bi bak derim
[silindi] sedacetinkaya benim de hamileliğimin başından beri bel ağrısı çekiyorum biraz yorulayım yürüyemeyecek derecede ağrıyor anca dinlenince geçiyor bol bol dinleneceksiniz şu an 17+4 haftamızdayız sanırım doğana kadar bel ağrısı çekeceğim😓tabi ağırlaşınca daha kötü o zaman ne olacak bilmiyorum 😥
Elifhsn sedacetinkaya ben kramplardan ağlıyorum. Bel ağrımda oluyo sürekli destek al yastık koy beline baya rahatlatıyo çok yorma kendini 😊
[silindi] sedacetinkaya benim de geçiyor canım ama kendimi yorunca kilitleniyor yine 😥yorulmuş olabilir misin?
sedacetinkaya [silindi] aksine oturdum gun boyu. Napalim evlatlarimiz için katlanicaz ... haavlu utuleyip koydum. Oyle uykuya gectim iyi geldi. Aklinda bulunsun senin de 😏😌😊
sedacetinkaya iremapo valla benimde bel dedigim ksiim aslinda bobrek 😑 sag arka taraf . Korktum simdi
Aysenurtsr sedacetinkaya malesef ki gecmiyor. Cunku buyudukce karin gerildikce bele agirlik yapiyor. Benim En basindan beri agrimaya devam ediyor 🤗 21 haftaligiz.
Ozlemr sedacetinkaya benimde bel ağrım çok oluyordu ve dediğin gibi gece oturup uyuyamamaktan ağlıyordum sinirimden ağrımdan. Magnezyum ilacı içmeye başlamayınca geçti bence bi doktorunuza danışın derim