Yasanixxxx 9+1 oldum bugun gece ruyamda sarı saclı etrafına gülücük sacan bi bebek gördüm kucagımdaydı hala etkisindeyim cok güzeldi cünkü. Rüya tabirinde erkek bebege yorumlanıyor cok meraklandım😀😀
1Zeynep1 Yasanixxxx ben hamileliğimin en başından beri erkek görmüştüm hatta iki kez de eşim erkek bebek görmüştü ve oğlum olacak inşallah
May18 Yasanixxxx evet canım oyle diyor oyle oluyor 🤣 bende ay 10 hafta her gun kız dogurdum sevdım emzırdım bile hatta 8 kadar emindim kız diye ama erkek bebek beklıyrm 💙💙
Esra_emrertunc Bende iki defa kız çocuğu gördüm gülümsüyorduk birbirimize bakalım hayırlısı olsun iki oğlum var 3. Ye hamileyim bende merak ediyorum . 13+6 yım doktor kız dedi ama rabbim hayırlısını versin inşaAllah
Yasanixxxx Ay ya ne guzel kız erkek farketmiyor bizim icin Allah’ım en hayırlısndan bir evlat nasip etsin 🥰🥰🥰
elcinsadem Benim Rahmetli Amcam rüyamda senin kızın olacak dedi adı da şu olucak dedi . Kızım oluyor ama ismi hatırlayamıyorum 🙁
Naylonbranda Ben ilk kızımda hep erkek bebek emzirdigimi gördüm ve kızım oldu ikinci gebeliğim bı kere mavi kıyafet içinde bı bebek gördüm ama kız dediler bı kerede doğum yapmışım soruyorum ney diye erkek mi diyorum çok üzgün bı sekilde cevap vermiyolar gordum
Merve_seda Naylonbranda Canm bende iki defa erkek gördüm doktora gittim kız dedi . Sonra kızım olduğunu gördüm bilmiyorum artık . İçimden hep erkek geçmişti ama artık doktor kesin koz diyince hiçbir şey hissetmiyorum . Bir kızım var 🥰
Naylonbranda Merve_seda banada 12 hafta ikili taramada tahminim kız dedi perinatolog kızdır diyorum bende iki kızım olacak çevrenin erkek beklentisi hissizlestiriyo insanı
sumeyra00 Yasanixxxx bende rüyamda kız görmüştüm canım 2 kez falan ve kızım oluyor Allah’ın izniyle bide hep kız hissetmiştim gerçekten annenin hissettiği oluyor
Mom72727 Ben 2 kez kızım olacağını görmüştüm 2 kızım olacak Allah kısmet ederse ama hala kesin değil 😊
perihankrkya Yasanixxxx bende rüyamda erkek bebek emzirirken görmüştüm cinsiyetimiz belli değildi o zaman sonra bir daha gördüm aynı rüyayı 😊 ben diyordum herkese erkek bebek olucak benim diye onlarda sen nerden biliceksin diyolardi ben hissediyordum cunku veee erkek bebeğim olduğunu öğrendik doktordan 😊
Gldn7 Yasanixxxx valla bnde hep kız gördüm rüyamda ama oglusum olucak kız rüyaları erkege cıkıyo rabbim hayırlısını versin inşallah
nil_sugra Yasanixxxx ah annem ben kaç defa kız gördüm rüyamda. Hatta detaylı ultrasona gireceğim günün gecesinde (detaylıya gireceğim belli değildi acil olarak gittim o gün) kızıl saçlı mavi gözlü çok güzel bir kızım olduğunu gördüm ama oğlum oluyor 😁 sağlıklı hayırlı imanlı ahlaklı olsun yeter benim için. Gönlümden geçende hep erkekti hamdolsun rabbim nasip etti.