SeHer1909 DilekBodurr kız millete kalmadan ben kendimle dalga geçiyorum geçen fillerle ilgili belgesel geldi işte bilmem kaç kilo ot ağaç yiyorlarmış durdum aaa bende filim galiba dedim 😂 acayip meyve yiyorum tabakla değil leğenle 😂
DilekBodurr SeHer1909 hamilelikten önce meyvenin yüzüne bakmazdım şimdi hangi meyve olursa yiyorum seçmiyorum ben de 😂😂 neyse sen de açık verme sonra çok abartıyolar 😂
SeHer1909 DilekBodurr değil mi nasıl bir irade maşallah ya gerçi benim kardeşim de hamile o da alamıyor 22 23 hafta halaa bulantısı devam bende hiç olmadı desem yeri
Halimehacin DilekBodurr inşallah 30. Haftada bende 12 kiloda kalmış olurum 😂 sürekli yiyorum 18. Haftam 5 kg aldım bile 🤦♀️
DilekBodurr Halimehacin ben de o haftalarda hemen hemen o kadar almıştım canım 😊 inşallah sen benden az alırsın 😊
SeHer1909 DilekBodurr çevremde herkes tombik 😂 birbirimize yetişmeye çalışıyoruz 😂😂😂 ben doğum yapcam siz napcanız derim ki 😀
Suleyigit DilekBodurr eşim diyo ye tosunum ye yarasın diyo bende dedim banami yariyacak bebeğe yarasın dedim 😀 sanada onada yarasin diyo