Elif1613 Kaç haftalık hamilesiniz ve kaçıncı gebelikleriniz birde oruç tutaniniz varmı acaba🤔 yeni hamile olanlar gelin bu postun altında sohbet edelim 😊
Yasanixxxx Elif1613 9+1 bende oruc tutamıyorum migde bulantılarım yeni gecmeye basladı ve sürekli acıkıyorum 😀
kaderbgs 2.gebeliğim 6+2.İlk bebeğim daha 7 aylıkken sürpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim☺️Oruç tutamıyorum malesef çünkü benişim emiyo halen🙂
Ozdmrkbraa kaderbgs yaa benim arkadaşımın da başına geldi öyle bebeği emerken tekrar gebe kalınca bebeği emmeyi bırakmıştı sütü acıyormuş öyle demişti 🤷🏻♀️
Elif1613 kaderbgs canım o süt bebeğe dokunuyor diye biliyorum ama ben iyi olmazms hamileyken emzirmek
prensmusta 7+1 iz şuanda 🤰🏻 eylül ayında boş gebelikten kürtajım oldu,oruç tutmuyorum,iyi besleneyim çocuğumda iyi gelişsin tutunsun diye🤗
Ozdmrkbraa Elif1613 bana da herkes tutma dedi. Doktorunla görüştüm şu an bebeğin kandan besleniyor iftarla sahur arasında süt iç çiğ kuruyemiş ye bol su iç meyve ye sahurda yumurta ye bebeğin alması gerekeni alır dedi. İlk boş keseyi öğrendiğimden beri tutuyorum ki tutma bebeğin yerleşsin bile dediler. Daha çok minik olduğu için onu oraya koyan rabbim ben elimden geldiğince özen gösterirsem onu da orda besinsiz bırakmaz 🤲🏻🐣
prensmusta Elif1613 kese normal gelişiyor,tüm hamilelik belirtileri var ama bebek yok içinde ,yada tutunamayıp düştü😞 8.haftaya kadar bekledik ve sonra keseyi vakumlu kürtaj ile aldılar
Kayraesra Elif1613 aminnn bütün hamilelerin Allah yardımcısı olsun hepimuz sağ salim hayırlısıyla kucağımiza alalim🤲🤲🤲
Elif1613 Ozdmrkbraa tabiki doğru koruyacak olan mevlam yiyecek ekmeği içecek suyu varsa ne olursa olsun dünyaya gelir zaten 😊