Yildizzz Hiç bir eczanede yok depolarda yok yurt dışından gelmesi bekleniyor. Gelmezse ne olacak son 1 kutum kaldı. 25.haftalık hamileyim ve doğuma kadar kullanmam lazım bu konu halkında bilgisi olan varmı yada doktoru başka birşey öneren.
nil_sugra Yildizzz konu dışı ama aklıma çok takıldığı sormak istedim. Ben 3 sene önce clexane kullanıyordum ama şimdi okuyorum da hep enox ve oksapar soruluyor. Acaba clexane piyasadan mı kalktı? Sorunlumuydu acaba
Mina00 Yildizzz bulunduğun şehre bağlı bence kayseride her eczanede buluyorum enox6000 kullanıyorum sen ne kullanıyorsun kaclik
Sirkencubin Yildizzz bu aralar kan sulandırıcı tedariği sorunlu hep öyle okuyorum tek tek tüm eczaneleri arayıp sorun.
Sirkencubin nil_sugra clexane yok artık gelmiyor muadilleri enox oksapar var. Etken maddeleri aynı üçünün de.
-Defnee- Corona tedavisinde kullanıldığı için Oksapar, Enox, Clexane muadili ilaçlar maalesef piyasada ya yok yada çok nadir bulunuyor. Doktorunuzdan alternatif kan sulandırıcıları isteyin yada tüm eczaneleri arayıp sormalısınız.
SekerMerve Yildizzz ben de çok zor iki kutu buldum bitince napcaz bilmiyorum daha vurulmam lazım 30 haftalığız🤲
Hzr_7714 Benimde elimde 6 adet ti sanirim 4000 binlik enox kaldi.(6kutu değil onu belirtiyim) Kargoya gitme imkanim yok bebegimle ama yakinda olup gelip almak isteyen olursa verebilirim. Istanbul sultangazideyim