İşteeee sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum. Uygulama o kadar güzel ki gece 12 olsun da bebeğimin gelişim özelliklerini okuyayım diye sabırsızlanıyordum. Doğum hikayelerini okudukça hem güç alıyor hemde laf aramızda çok tırsıyordum. Gel gelelim doğum hikayeme. Tansiyon yüksekliği nedeniyle bi haftadır sürekli gözetim altındaydım ve 15 den aşağı hiç düşmüyordu😔 bebeğimi 37+4 de doğurmak zorunda kaldım. Kayınvalidem gelmişti yanımdaydı. İftarı yaptıktan sonra yine hastaneye gittik (çantamızı da yanımıza almıştık nolur nolmaz diye) orda nst ultrason tahliller derken tansiyon yine düşmüyordu. Bebeğim doğduğunda kuveze girebilir dendiği için Gittiğim hastenede yoğun bakım ünitesinin yeterli olmaması nedeniyle beni şehir hastanesine sevk ettiler. Aynı işlemler orda da yapıldı derken Gider gitmez sancım olmadığı halde tansiyon 15 çıkınca direk doğumhaneye aldılar. Apar topar girdiğim için o sıra eşimi bile göremedim🙁 korona yüzünden çok sıkı tutuyorlar. Gece 2 de gittiğimiz hastanede sabah 8 de değişim ebesi geldi alttan muayene edecem dedi ve suyumu o patlattı ama ne su dur durak bilmiyo sırtıma kadar çıktı😁😁 Neyse sonrasında sancım aralıklarla gelmeye başladı. Ama nefesimi kesiyordu. Dayanılmayacak kadar değil canlar bebeğinizi düşündükçe onu kucağınıza alma düşüncesiyle dua ederek o sancıyı çekince emin olun dayanılıyor. Bu arada sancılar sıklaştı. 11 gibi doğum hazırlıkları başladı. Ebem nasıl ıkınmam gerektiğini tarif etti ve başladım sancı gelince ıkınmaya. 4 ıkınmada hop oğluşum kucağımda Yüksek tansiyondan dolayı bende ödem oluştuğu için yırtığım çok oldu dikişlerim var. Çok şükür şimdi oğlum 3 günlük ve yanımda uyuyo. Rabbim cümle hamişleri sağlıkla doğum yapıp bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Hikayem uzun oldu hakkınızı helal edin❤️@NaimeYilmaz sabitler misiniz😊