Sibela Suan 7+5 bebegim daha önce gebe kalmistim ama malesef gelismedi icin kalbi durdu doktoruma sordum herhangi bir tatviye alimi diye hayir dedi -,-
Betim Sibela canım folik asit 12. Haftaya kadar devam ettim, ve en başından beri regenesis max içiyorum
Seyma-Tek Sibela senin haftalarindq sadece folik asit kullandim 16. Haftadan sonra balik ag decavit ve magneztuma basladim hala decam ediyorum
Dlrdngl Sibela nasıl yani folik asit daha hamile kalmadan üç ay önce başlanması gerekiyor hamileliğin ilk üç ayında da kullanılması gerekiyor vermedi mi gerçekten?
Dlrdngl Sibela folik asit dışında ben iki üç hafta önce bulantidan bir haftada sekiz kilo vermiştim doktor hemen depolarına bakalım dedi ama Elhamdülillah hepsi fullmus hiçbir vitamine gerek duymadı ben sadece folik asit kullanıyorum o da bir iki hafta sonra birakicam artık. Bence sende bir tahlil ver eksiğin ne ise ona göre kullanırsin
Sibela Bende suan folik asit aspirin progestan kulaniyorum ama bazilari extra vitaminler aliyor c d veya cocugu gelistircek vitaminler
Sibela Pardon yanlis yazdim folik asiti taten kulandim icin onu kas etmedim farkli vitaminlerden kas etmistim :)
Sibela Evet tahlilde yapmadi carsamba randevum var tahlili söylicem diger cocuk gelismedi icin ein basta aslinda tahlil yapamasi gerekirdi bilmiyorum su corona gitsin kesinlikle farkli doktora gitmeyi düsünüyorum
Ayserksi Sibela ilk 3 ay sadece folik asit aldım o bende gaz yapınca başka bir folil asite geçtik. Şimdiyse magnezyum demir ve vitamin hapları alıyorum. Ama her doktor farklı vitamin türü hap veriyor tabi. bence kullanmalısın diye düşünüyorum
Evita Sibela vitamin takviyesini hamileliliğin bitene kadar eksik etmemelisin. Folik asit en önemlisi. Ben taşınma nedeniyle bir sürü dr değiştirdim, daha vitamin gerekmiyor diyenini görmedim. Doktorun ilginçmiş :/
Sibela Folik asit Zaten her doktor verdi icin onu kas etmedim cocugun gelismesi icin belki farkli vitaminler verir dedim ama simdilik gerek yok dedi folikasite ögrendim andan srn hemen Basla demisti