aysehifa4 asyaaozeer Öyle bişi duymadım hiç bende çok yedim halada tuzlayıp yerim 30 haftalığım bişi olmaz yani bence 😄
Mothersone asyaaozeer düşüpe sebep olabilir mi bilmiyorum ama fazla yemek iyi değil bence özelliklede tuzla yemek hiç iyi değil ara ver 😂
Merveyunus31 asyaaozeer ben sıkardım hergun içine de tuz serperdim öyle aserirdim ki birşey olmaz yani merak etme canım :) bebiş sağlıklı olduktan ve yiyecek ekmeği olduktan sonra hiçbirşey olmaz takılma böyle şeylere
Scorpion asyaaozeer hamileliğimin ilk başında bende cok yedim. Hatta kabuğuyla yemek istedim. Kornişon turşular biberiye turşuları vs. Hatta turşu suları 😅 Suan 36+3 oldum ödemlerim var malesef. Benim minik kızım kontolümü kaybettirmişti. Sen kontrollü tüket canım. ☺️
asyaaozeer aysehifa4 kanı sulandırıyormuş öyle söylüyorlar benim ilk hamileliğim tam olarak bilmiyorum 🤷♀️
SeHer1909 Bende çok severim yerim de ama hamile olduktan sonra kendi annem kızdı bir kaç kez , ilk zamanlardı daha minicik sulandırır kanını diye. Bir kezden bişe olacağını sanmam da her gün yemeyin 😇
Mustafaceylan Maydanoz ve kekik düşüğe neden olan şeyler liman faydalı canım ama çokta tuzlu yeme zararlı tuz😊
hmyrmom O kadar çok yedim ki anlatamam 😁 çok severim ama bence fazla yeme canım ben yediğime pişmanım o kadar çok ödemim oldu ki ayaklarım ellerim popomdan büyük 😃😃😃😃
ipek-smr asyaaozeer ben de çok ekşi aşardım yaaa bunların başında da limon geldi 😊bir kaç defa öyle limonu tuzlayıp yedim ama sonra şade sodanın içine sıkıp öyle içtim o da çok güzel oluyor 🤣
1Zeynep1 asyaaozeer 14.haftama kadar o kadar çok yedim ki bildiğin aseriyordum ve mide bulantima da çok iyi geliyordu ama dikkat etmekte fayda var canım her şeyin fazlası zarar
Tatlisannedilekk asyaaozeer 12.haftama kadar deli gibi erik ve limon yedim gece gündüz, cnm sürekli ekşi istiyordu. Şuan 5aylık hamileyim tatlıdan kafamı kaldıramıyorum oğlum sağolsun😀🤭