yaseminkslr Gizocan irfan beye gidiyorum bende kendisinde çok memnunum çok ilgili ve anlayışlı bir doktor tavsiye edebilirim. Cumartesi günü de kontrolüm var fiyatla ilgili görüşürsem burdan iletirim size de 😌
yaseminkslr kustuyu95 bir çok yerle anlaşması var sitesine girip bakabilirsiniz benim eşim esnaf olduğu için esnaf odasına bir indirimi var biz ondan faydalanıyoruz :)
Gizocan yaseminkslr ayyy cok sevinirim. Çok memnun oldum iyi şeyler duyduğum için 😍 inşallah sağlıkla sizde bebeğinizi kucağınza alırsınız
yaseminkslr Gizocan merhaba, bugün kontrole gittim ama maalesef fiyat alamadım görevli hiç kimse yoktu ☹️
yaseminkslr Ececem @Gizocan hastane doğum fiyatları ile ilgili konuşmuştuk ama ben henüz hastaneyle hiç görüşemedim sanırım doğumdan sonra öğrenicez net olarak :)
Deryadiyebiri Selam kızlar. Ben de Can’da Şebnem hanıma gidiyorum. Var mı başka ona giden ya da doğum yapan? Nasıl geçti merak ediyorum
HacerK Oooykuuu can Hastanesi’nde şeker yüklemesi ücretli mi biliyor musunuz acaba? Bir de şeker karışımını eczaneden mi alıyoruz yoksa onlar mı veriyor?
Hande34 HacerK merhaba ücretsiz yapılıyor şeker karışımı olan suyu da orada veriyorlar bişey almanıza gerek yok🌟