BBYaman Ece0 daha cok erken hemen sevinmeyin erkeğe donusebilir aynı benim gibi 😂 kalırsınız kızkıyafetleriyle ben öyle oldum valla
Duygucoban Aayyy Allah bagislasin canimm bende dun gittim ogrenemedim erkege benziyo dedi ama saka yapti 😂😂 cok erke ogrenmissin ya bende bugun tam 11 haftaligim 1 hafta daha beklicem merakla
Yayamazbebek Hayırlı olsun acele etmeyin bence 20 haftadan önce alışveriş yapmayın bu haftada kimse Size kesin birşey söyleyemez.çok erken cinsiyet için
Ece0 Doktor %90 kız dedi bilmem ki🙂 çok hareketliydi hiç durmuyordu. Bacak arası da açık net bi şekilde görünüyor dedi🙂 cinsiyet bu hafta da hiç aklımda yoktu kendi söyliyeyim mi dedi 🙂
Gulsum94 Bizim doktorumuz 14. Haftada kız dedi 16. Haftamızdada kız genelde 20. Haftaya kadar alışveriş yapmayın diyorlar ama dedim alışveriş yapabilirsiniz kesin dedi ☺
Rukiye06- 13 haftada erkek gibi dedi biz sormadık ama .17 haftamızdayız dün iki hastaneye gittik sırf cinsiyet için bebeğimiz sırtı dönük bacaklar kapalı 😞 meraktan çatlıyorum
Nursem Kesinlikle kızlara katılıyorum erkek organı sonradan gelişmeye başlıyor. 2-3 hafta sonra süprizle karşılaşmayın 😄
HilalCeylan1 Valla bende 16.haftada öğrendim genelde erken olduğu için söylemiyorlar sizin doktor baya hızlı çıkmış 😂