Kbra16 Kızlar 21 haftalık hamileyim. Normalde kolayı çok seven bir insanım ama gebeliğin başından beri hiç içmedim. Ama bu son zamanlar da canım çok çekmeye başladı siz içtiniz mi
Tugbacolak Kbra16 bnde cok severdım ama bıraktım sonra bır ara o kadar ıstedıkı dedım nefsımı köreltıyım hıc degılse bır ksc yudum ıctım sonunda gunlerce mıgde yanması sorunu yasadım
Ayyucebanu Kbra16 ben tükettim canım normal zamanda da çok severdim abartmadan canım çektiğinde içiyorum
Pankek Kbra16 Ben normalde içmem ama bugün çok canım çekti. Bebek istiyor heralde. Asidi kaçmış yarım bardak kola içtim ve kesti. Daha önce de canım isterse eşiminkinden 1 yudum alıyordum. Kendine bardakla doldurma bence karşı koyamam dersen
Ozdmrkbraa Kbra16 bende gebelik öncesinde çok içerdim hamile olduğumu öğrendiğim gün karar aldım çok aşırı canım istediği an da sadece bir kaç yudum içiyorum. Çok zararlı olan içeceği çok içip bebeğimi riske atmaktan korkuyorum.
Asli-123 Canın çok aşırı cekiyorsa tabiki biraz içmelisin. Sonuçta zehir değil diye düşünüyorum.25.haftadayım bende çok aşırı canım çekerse çeyrek bardak içiyorum şahsen 🌸
Smgyy Ayyucebanu bende içiyorum canım abartmadan günde 1 bardak falan içim yanıyor gibi oluyor normaldede cok içerdim ama azalttım baya
Asena_06 Bende hamilegimi öğrenince bırakmıştım bugün canım çok istedi bi bardak iciverdim tutamadım kendimi
Researcher_mother Kbra16 normalde gebelikte tamamen birakmayı dusunuyordum ama benim doktorum haftada bir asitli içecek içebilirsin dedi o öyle diyince cesaret buldum sanirm 😄 oyle arada bir canım isterse bi bardak iciyorum
busra1708 Ben de normalde koladan nefret eden biriyken hamilelikte deli gibi canım çekiyor ama içmiyorum. Evde varsa 1 2 yudum tadına bakıp bırakıyorum 😁😁
Brokoli 20 hafta falan icmedim sonra cok daraldigimda, cok canim istediginde bir bardak buzlu ictim, kasmadim o kadar kendimi
MinikTavsanim Kbra16 ben içiyorum cnm haftada 1-2 bardak çok şükür birşey olmadı sonucta bizlere bu zamana kadar birşey yapmadı
Kbra16 Baya içen varmış 😊 Bende düşünüyorum içsem ne olacak ki diyorum sonra ya birsey olursa diyip vazgeçiyorum. Madem 1 2 yudumdan birsey olmaz 😊
Ayyucebanu Smgyy ben bazen çok yediğimde kendimi rahatsız hissedince yarım limonlu su içiyorum rahatlatıyor zararını görmedim bence abartılmadan şifa niyetine yenilip içilen şeyden zarar gelmez canım