Merhaba hanımlar benimde buruk bir doğum hikayem var çarşamba gecesi
sahurda suyumun sızıntı şeklinde geldiğini farkettim, telaş yapmadım sancım vs yoktu sabah oldu erkenden hastaneye gittim doktor muayene etti önce akıntı olabileceğini söyledi ancak sonra ikinci kez muayene de sızıntı ya benzediğini amnisure bir test var onu yapacağını söyledi test sonucu pozitif çıktı bana acil olarak sezaryen ile seni doğurtacam dedi. Eşim de bende neye uğradığımızı şaşırdık 35+4 haftalıktık daha 4 haftamız vardı. Yatışım yapıldı, kahvaltı yaptığım için öğleden sonra spinal ile sezeryana alındım çok heyecanlıydım tabi şok içinde olduğum da bir gerçekti ameliyat haneye indim, spinal için bi pozisyon oluyor belden iğne yapılabilmesi için ben kendimi kasmadım ama belden iğneyi yapacak kadın tam bir fiyaskoydu iğneyi omirilik aralarımda bir çok yere soktu çok az acı hissediyorsunuz ama sürekli doğru noktayı bulamadığı için işlem süresi uzadı sonra ondan yaşça büyük tecrübeli biri geldi ve tak diye yerini bulup iğneyi yaptı ortalama bi 15 dakika sonra zaten belden aşağımı hissetmedim. Doğumum başladı ben sürekli dualar ediyorum sureler okuyorum felan 10 dakika sürdü Sürmedi bebeğimin ağlayışı ve doktorumun ellerinde bana doğru ağlıyor olması o an içim gitti, anne olmuştum bebeğimi hemen aldılar giydirmek ve temizlemek için sonra tekrar yanıma getirdiler ancak bu sefer üstü giyinik değildi, çocuk doktoru bana bi sıkıntısı yok dedi ama bebeğimi bana getiren kadın takip için yukarı çıkarıyorum dedi, anladım bişiler olduğunu, bende yarım saate dikişim yapıldı ve çıktım doğumdan eşimi gördüm hemen beni bekliyordu kapıda odaya çıktım bilincim yerindeydi sıkıntı yoktu ama bebeğimi bana getirmediler sonra solunumun da sıkıntı olduğunu yoğun bakıma alınacağını söylediler aslında doktorumuz böyle bişeyin olabileceğini bize söylemişti ama biz olmaz diye umut etmiştik ama olmuştu neyse yoğun bakımda yer olmadığı için başka hastaneye sevk edildi, içim öylesine buruktu ki kokusunu içime bile çekemedim ben bugün taburcu oldum ama evladım yoğun bakımda ciğerleri tam gelişmediği ve hızlı nefes alıp verdiği için bi süre hastane de ama ne kadar kalacak belli değil bugün görmeye gittim ve ayrılamadım oğlumdan çok zormuş Rabbim yoğun bakımda bebeği olan herkesin yardımcısı olsun inşAllah buruk bir doğum hikayesi ama sonu güzel olsun inşAllah dualarınızı bekliyoruz minik savaşçım Ömer Aybars ile ❤️❤️