Bnmhikayem 26 haftalık hamileyim iki gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum tuzlu su nane yağı ne yaptıysam geçmedi bir fikri olan varmı
EdaMesut Bnmhikayem denize gitme şansınız varsa en güzeli Deniz suyu. Burnunuza birkaç defa cekip bırakabilirsiniz ben öyle yapıyordum ☺
NaimeYilmaz Bnmhikayem nabarsan yap tam duzelmıor .. gece 10 kere azım kupkuru su ıcmeye kalkıorm 🤦🏼♀️ Herşey anlık cozum
Bnmhikayem NeslihanPiaAbac onuda kullanıyorum canım aloaveralı okaliptusu yinede fayda etmiyo nekadar kötü bişeymiş hormonlarda tetikliyomuş allah biran önce kurtarsın yaşıyanları
NeslihanPiaAbac Bnmhikayem evet çok can sıkıcı bir durum 33haftadatız yeni yeni tıkanıklığım hafifledi başından beri tıkalıydı benim
fgmkus At kestanesi kullandım farmasinin ama Dr tavsiye eder mi bilmiyorum mentollu falan diye bana çok iyi geldi o haftalarda ben bazen nefes alamayarak, uyandigimi biliyorum ,
Bnmhikayem Ne yaptıysam geçmedi nasıl bişey iki gündür ağzımdan nefes alıyorum sabah uyanınca hep boğazlarım acıyo😢
Bnmhikayem EdaMesut sonunda sanırım tek çarem dip dalmak olucak kulaklarım bile tıkalı nasıl yaşıyorum kendime inanamıyorum 🙈🙈
PinarOmurAvcioglu Bnmhikayem ben okadar uzun sure cektim ki cook iyi anliyorum seni.Ben belcikadayim ve doktorum nesivine diye bir spray verdi inanilmaz etkili fakat 1 haftadan fazla kullanamiyorsun.Varsa eger Turkiyede 1 hafta rahatlamak istersen kullanabilirsin baska biseyin faydasi olmuyor
PinarOmurAvcioglu Hatta gece yatarken breath right burun bantlarida kullanabilirsin jinekologuma sordum ve kullanabilirsin demisti