muhanneozge Hanımlar decavit ve demir ilacına hangi hafta başlattı doktorunuz? Demir ilacı aç almak gerekiyor sabah midem bulanır 1 saat aç bekleyemem. Hangi saatler alıyorsunuz ilaçlarınızı? Her gebelik farklıdır ancak merak ettim🤓🧐
Ozgee11 muhanneozge demir ilacını gece yatmadan önce içenler var sıkıntı yaşıyorsanız öyle yapabilirsiniz. Yatmadan önce de aç gibi oluyorsunuz sonuçta. Decavite yemek arası öneriyorlar
derinozkaya muhanneozge üçten sonra vitamin dörtten sonra demir galiba😌 bende anemi var diye yatmadan önce alıyorum demiri yan etki yapıyor cünkü. bir ay oldu böyle kullanıyorum ben beşinci ay tanı koyuldu öyle basladım kan ilacına
Yabanmersinim muhanneozge bende açlığa dayanamadığım için demir ilacını kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum vitamini de gece yatmadan önce
Yabanmersinim muhanneozge vitamini hamileliğimin başından beri demir ilacını 20.haftada kalsiyumu da 25.haftada başladım
Kubrabalik Ayda kan ilacı 5 haftalıkken vitamine başladım kan hapını kahvaltıdan 1 2 saat önce alıyorum vitamini de akşam yemeklerinden önce içiyorum
SedaGnS27 Aydan sonra basladik demir ve decavite.. Decaviti gece yatmadan once aliyorum vegaferonu sabah aç karnına uyanır uyanmaz atıyorum kahvaltı hazırla et anca oluyo iyi oluyo