Turanbusr Sürekli sağ ve sol yatmaktan bacaklarım çok acıyor aynı durum yaşayan var mı (35+6) kalktığımda yattığım yerler kıpkırmızı oluyor
Ltbumt Turanbusr ben de aynı durumdayım ama napalım evlatlarımız için sabredeceğiz senin yine iyi az kalmış nasipse benim biraz daha var
Aydan95 Turanbusr ayni durumdayim🥺ben saga yatamiyorum bide korkuyorum sanki bebegime zarar veriyormusum gibime geliyor.34 haftayim bende
Pankek Turanbusr Ben de 34 deyim aynı durum. Yataktan kalkamıyorum hemen. Kalksam da yürüyemiyorum, bekliyorum öyle. Bir de basenlerim geniş, en çok baskıyı onlar alıyorlar heralde. İlk zamanlar gece uyanırdım ki basenlerim uyuşmuş 😁
zumra2020 36+2yim bende de aynı durum var canım. Soluma sağıma yatıyorum devamlı. Gece yarim saatte bir taraf degistiriyorum
Kubrabalik Sol tarafa yatıcam diye bu kadar sıkmayın kendinizi youtube de doktor kağan kocatepeyi dinleyin
Kozaannesi Bacak aranıza yastık koyarak uyumayı deneyin,ben öyle yapıyorum ve çok rahat ediyorum.(36+1)
Filiztugrul_07 Turanbusr ayni durumdayiz 35 girecegiz benimkiler daha agirlasti artik yatinca hareket ettirmiyor bebisler 😊😊
17062013 Benimde kızarıklık ve uyuşma oluyo sağa sola dönerkende bacak aramda bi ağrı oluyo 2 haftadır 33 haftalık olduk 😊