Ayyel Merhaba arkadaşlar. Bebeğim şu an son adet günüme göre 6 haftalık, fakat 5 hafta 5 günken doktor kalp atışı duyamadı ve iki hafta sonra gelmemi söyledi. Sizler bebeğin kalp atışını ilk ne zaman duymuştunuz?
Serifeisitmir Ayyel 5 haftalıkken gittiğimde sadece keseyi gördük 7. Haftada kalp atisini gördük 11. Haftada da dinletti doktorum kalp atisini
UrasEgeninannesi Ayyel 7.haftada duyduk vajinal canım. Şu an duyulmaması çok normal o haftada benimde duyulmamıştı. Şu an 23 haftalığız çok Şükür 😊
Sezensu Ayyel Çok normal canım. 5+5 kese gördük 6+5 kalp atışı duyduk sende duyarsın bi dahakine 🙏🏻🙏🏻
Anneyim00 Ayyel endişe etme kalbini ferah tut😇 ben 6 haftalık gittiğimde boş bi kese gözükmüştü haftaya gel dedi nokta kadar bebeği gördü keseye yerleşmiş dedi tekrar haftaya cagırdı 8.haftada kalp atışını aldık şükürler olsun🤲🏻
Eros Benim 6 haftalikti pir pir atıyordu ama sesini dinletmedi sadece ekrandan gördük 7 haftalikti sesini dinletti. Daha erken kimisi 8 haftalık 9 haftalık duyuyor stres yapma. Vajinadan bakmıştı bana duymak için.
Bebisimmmmm Ben de 5 haftalıkken gitmiştim. Sadece kesenin boyutu büyümüştü. Bir şey göremedik de duyamadık da. 7 haftalıkkem gideceğim. Umarım duyarım, içim rahatlar.
rmysrmys Ben 6+3de keseyi gördüm ici bombostu canım 9+0 da gittim hem bebeğimi hem kalp sesini dinledik. Daha erken doktorun dediği gibi 2 haftaya dinlersin