4114eb Asenat34 dua edin benimde öyle olsun yaa içim hem sevinçli hemde çok buruk aynı şeyleri yaşama korkusu var bu sefer gebeysem de sağlıklı olsun 😔🤲
Asenat34 4114eb ınşaallah vardır 🤭 rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah ♥️tabiki dua ederim 🤲☺️♥️
Morelma_ 4114eb ya cok uzuldum kuzum merak etme dularim seninle❣Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlât müjdesi versin inşAllah♥️👼
4114eb Morelma_ kız sanaa haber verecektim pozitif çıktı ama değerler düşük tekrarlatcak kan değerlerimi kürtaj geçmişim olduğu için biraz endişeli konuştu adet tarihine göre değer çook çok düşük dedi Allah büyük bakalım
123abc 4114eb hava değişiminden oluyor genellikle bazı zaman gecikme doktorlar 6 gün le 10 gün arası normal diyor allah gonlunuze göre versin ınş
Morelma_ 4114eb aay hadi gözün aydın çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah♥️👼korkma Allah ’ın izniyle değerlerin de yükselir
4114eb Morelma_ dualarını eksik etme olur mu 🤲♥️ Allah razı olsun canım benim sağlıkla kucağımıza alalım bu sefer 🤲