Babyveannesi Kızlar e bebekte baby plus elektrikli göğüs pompası var fiyatı 199tl altındaki yorumlar çok olumlu kullanan varmı sizden acaba ona göre alacağı
zglpmb Vallahi çalışam bir anne değilseniz elektirikli pompalar çokta şart değil. Mochi diyd bir pompa var Manuel, bebeğin ememediğini ve ya acil durumlarda sağmak için ideal, süt arttırdığıda söyleniyor. Bir bakın isterseniz. 100 tl fiyatı
Ela2020 Ben pompa almadım lazım olursa gerekirse alacam şimdiden ıvır zıvır herşeye para verilmesine karşıyım lazım olursa manuel alacam uygun fiyatlı
canimoglusummm Ela2020 İnan ıvır zıvır değil canım sütün gelmezse hemen o kadar işe yarıyorki bebeğim meme reddi yaptı sütüm gelmedi diye pompayla sağıyorum çoğalmaya başladı.elle sıktım olmadı uygun falan bir pompa gerekiyor.
Esea Ben de bide ki elektirikliden aldım .çalışan.anneler için İdeal bence bir de ilk zamanlar bebiş kuvvetli cekemedigi için sütün gelmeyebilir o.makine daha iyi çektiği için de sütün gelebilir
FnurGokcan Babyveannesi ben 2-3 kere kullandım ama bence gerektiği zaman alın, benimki boş boş yatıyor🤷♀️