betul2009_ busra1708 ben 11. Haftamda gittim canim gebeliklerde detaylı ultrasonlar oluyor belirli haftalarda bir sonraki ultrason 20. Haftamda detaylı olacak
Saass Ipek2147 bende Mardin’de yaşıyorum maddi imkanınız iyiyse Yada riskli gebelik yaşıyorsanız adem Özden var , kendi özel kliniği var ben ona gidiyorum aynı zamanda Mardin parkta Şahin Önen var özellikle ilk gebeliklerde çok ilgili ve normal Doğum yanlısı olduğu İçin onada gidiyorum ücretide 50 tl ( şuan Adem Özden burda değil koronadan dolayı İstanbul’da )
betul2009_ Saass Adem beye de benim bir tanıdığım gidiyor Mardin için onu da tercih edebilirler evet. İyi diyorlar ben gitmedim ama.
Ebrarmm13 betul2009_ diğer ebelerre iyiydi yaa merak etmeyin orda doğum yapan arkadaşlarımın hepsi çok memnunlar
betul2009_ alcang cihanpol Hastanesi’nde doğum ücretleri ne kadar acaba tahmini ne kadar masraf yapılıyor doğumda
Leylali betul2009_ normal doğum 900 sezaryen 1700.eğer normal doğuma doktorum da girsin dersen +500 daha
Beebisimm Leylali Sevim ebe ayrılmış maalesef cihanpol den, ben de kendisi için gidiyordum 30.haftamdayım kaldım öyle
Beebisimm Leylali hayır maalesef, sadece ayrıldığını biliyorum, haftaya randevum var o zaman soracağım artık, ama ayrıldığı kesin bilgi.
Leylali Beebisimm yarın bir arayayım onu. Napacaz ya var mı bildiğin alternatif ? Moralim bozuldu vallahi
Beebisimm Leylali keşke bilsem, ben üstelik mem arjene gidiyorum ve ilgisinden hiç memnun değilim, bir aksilik olmazsa normal doğum olursa bari Sevim ebe den kurtarırım diyordum da, oda gitti kaldım öyle
Serena Leylali ay ne sacmaymis normale doktorumda girmek zorunda zaten ebelerle sadece bu iş yurumezki
Serena Beebisimm bende mem arjene gidiyorum ilgisinden memnun değilim Bülent ve Enes beyi denemek istiyorum ama aynı hastanede olduğu için eşim mem arjene ayıp olur diyor. Bende Normal doğum istiyorum cihanpolun diğer ebeleride iyiymiş diyorlar
Leylali Serena açıkçası ben doğumda doktor olsun istemiyorum sezaryene teşvik ederler beklemezler sancıyı diye. Ebelerin işi sonuçta bir de 😇