Arkadaşlar merhaba, 34+3′te bebeğim erken doğum riskiyle bizi çok korkutmuştu. 1 gece hastanede yatmıştım ama tedaviler işe yaradı ve ben 37+2′de yani bu gece doğum serüvenine başladım. 💕
Saat 12.30 gibi suyum geldikten sonra duşa girdim. Suyun gelmesini hep merak ediyordum. Hatta azar azar şeffaf akıntım olduğunda doktoruma sormuştum. Geldiğinde anlarsın demişti. Öyle de oldu. Bir anda yatağa oturduktan sonra suyum gelmeye başladı ve her yer ıslandı ve uzun süre gelmeye devam etti. Hafif kan da geldi ayrıca. Sonrasında eşimle beraber hastane yoluna koyulduk. Saat 01.00 gibi yatışım yapıldı. 3 cm açıklığım olduğu söylendi. Doğumum için 24 saat sürebilir dediler. Sonra sancılarım başladı, eşim belime devamlı masaj yaptı. 5 dakikada bir sancım varken 4 cm açıklığım var. Sonra sancılarım 3 dakikadan 2 dakikaya düştü. Saat sabah 5 sıralarında ıkınma hissi gelmeye başladı. Tuvalete gitmek için kalkınca yatak kanlandı, eşim ebeyi çağırdı. Açıklığımı ölçtüğünde 8 cm olduğunu söyledi ve kanamaların sebebinin rahimdeki incelme olduğunu söyledi. Hemen doktoruma haber verdi. Doktorum saat 05.50 gibi doğumhaneye geldi. Ve oğlum 06.05′te doğdu. 3 kere ıkındım doktor geldikten sonra. Gelmeden önce de iki kez ıkınmıştım elimde olmadan.
Kesi atıldığı için 4 dikişim var şu an. Ve ağrısı oluyor otururken. Ama 5 saatte kendi sancımla doğum yaptığım için çok mutluyum. Allah tüm hamilelere güzel doğumlar nasip etsin ve yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bir avazda kurtarsın. 🙏🏻🤲🏻💞