zntrkn Kızlar 36.haftamdayım. Şu iki gündür kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi sanki. Dün başladı ara ara ¾ defa ama bugün daha sık sanki. Başına gelen var mı? Doktorumla konuştum dinlen ve bol bol su iç dedi.
Beyzaaaa zntrkn valla canım bende 36 haftamdayim bugün benimde kasik ağrım vardı bebek baskı yapıyor sanırım
Tugbacolak zntrkn alıs canım gıderekde artıyor o agrılar bılgın olsun 38 den sonra esımden yardım almadan yatakda donemıyordum bıle kasık ve catı agrısından 40 haftalık olduk oldum nerdeyse dayanılmıcak durumda suan
zntrkn Beyzaaaa umarım öyledir canım. Ağrım şiddetli oluyor ama sonra bir anda kesiliyor. Sanki yalancı sancı gibi ama bilemiyorum ilk gebeliğim
Beyzaaaa zntrkn aynen benimde öyle oldu ara ara normal yalancı sancilarimiz sanırım artık az kaldı sağsalim hayırlısıyla alırız kucağımıza 🙏
zntrkn Beyzaaaa inşallah canım 🙏 benim doğumum İzmir’de olacak normalde sezeryan için gün aldık da bakalım sabırsızlanmaz inşallah
zntrkn bilaloguzunannesi ohoo benim ayaklar cidden poğaça modunda 😌 daha önce ara ara olup geçiyordu birkaç gündür kalıcı 😔
Nazgl zntrkn bugün o şikayetle gittim erken doğum olabilir dedi birsuru ilaç yazdı 🙏 hayırlısıyla gelsinler aşırı derece bacak arası ağrım var benimde 4gun sonra tekrar çağırdı alttan muane edicek
Invisible-33 Bende 36 bitmek üzere ve çatı ve kasık ağrısı evet hep vardı ama bugün kasık ağrım artık belime ve hafif kalçama vurmaya başladı inanılmaz derecede hemde ve sürekli ağrıyor ki yani geçmiyor benim 😐 pazartesi doktora gideceğim kesin