Merveyunus31 nesli-34 sanki sigara alkol veya gazlı içecek içeyim mi diye soruyorsun hey Allahım 😂 yiyebilirsin ne olacak mi anlamadım
Deletedmom95 Kbrakbra valla bende arada yiyorum kayınvalidem çok yeme çocuk diğerlerinden rahatsız olur dedi büyük oğlu öyle olmuş çünkü
Kbrakbra Deletedmom95 canım annemde öyle diyordu özellikle böyle sordum bende ☺ annem çocuğu zature edersin yeme diyordu, ama doktor hiçbirşey olmaz dedi
Yasemin00 Ayy her seyi yiyorum canımın istedigi valla anne karnında bebeklerin tat duyuları gelişiyormuş sonuçta bebekte tadını alsın kibar olamsından iyidir öle abartarak yemiyorum tabi 😁
Aygul01 Ceydaackgz ağzımdan aldın lafı kız hahahaha bazen burda yorumlari okudukça benim oglan ne olacak acaba diyorum 😹. Cipsten Çoladan şekerden tatlıdan dondurmadan hiç bişeyden geri kalmadım 🙈 kesinlikle oyle sakınan göze çöp batarmış. Yok egilirsem bebeğime birsey olur mu. Yok bugun dolaba uzandım acaba birsey oldu mu. Biri cigkofte postu açmış yesem birsey olr mu. 4 yaşında ki Yeğenim karnıma vurdu bisey olur mu ay nebilim gerçekten 🤪
elcinsadem Bebiskomm bazı sorular beni benden alıyor. nesli-34 bebeğinizin canı ne istiyorsa az da olsa yemek lazım . Bunu bu kadar sorun haline getirmenin manası ne ? Kilo almanız bu kadar mı önemli ?
nesli-34 Nihalagpak yok degilim cok sukur sadece gebeligimin en basindan beri dikkat ediyorum heralde takinti haline getirdim yesem bisey olur gibisinden ama dayanamadim artik 🤭
Erdeminannesi0219 Ceydaackgz sen yine bir dilim yiyorsun Ramazan geldi geleli ben her iftarda götürüyorum tatlıları 3 er 4 er🤣bide yanında dondurma ilk hamileliğimde de yedim şimdi de yiyorum ohhhh mis hiç kendimi kısıtlayamam tatlıda. Cips falan yemiyorum ama tatlıya da yok diyemem 🤪
Ceydaackgz Erdeminannesi0219 😂 yiyoruz kardeşim 😋 Bide benim şekerim düşüyo.. milletin yükseliyor ben açken şekerim düşüyo 🥴 yemek zorundayım 🤪 bence hamilelik şekeri yoksa yenebilir herşey ya çok da şey yapmamak lazım 😛
Aygul01 nesli-34 beni yanlis anlama sen cok takıntılısın ve bu kadar takıntı hiç sağlıklı degil. Sen bugun dün ondan oncede baya postalar açtın normal mi bisey olur mu diye surekli soruyorsun. Zaten profiline giren ne demek istedigimi anlayacak. Sor ama bu kadar takıntı hiç iyi degil. Gebeliğin iler ki dönemlerinde cok sıkıntı yasarsin ben sana söyleyim.
Nihalagpak nesli-34 Bu kadar hassas olma bence 😊 Her şeyin fazlası zarar zaten, ama arada sırada yenilen abur cuburdan da bişey olmaz. Sağlıklı bir hamilelik dilerim 🌸 Hamileyiz hasta değiliz, normal hayatımıza bilinçli bir şekilde devam etmeliyiz 🥰
gulumse0611 Bişey yemeyenleri görünce şaşırıyorum gebelik mi diyet mi 😂 bn ne bulursam yiyom dondurma burger arada kola kokoreç tatlı bn mi çok önemsemiyorumdiyorum 😂🙈
Aygul01 Deletedmom185 o değilde oyle bir tane vardı yanlis hatırlamıyorsam cok kusuyormus oyle kusuyorum ki diyordu içimden cocuk çıkacağını zannediyordum kusmaya korkuyordum diyordu 😅 biride sey sormuştu birinde,, karnımı elleyince bebegimin kafasi ezilir mi 🤪
Belmaaa Aygul01 😀😀😀 birisi de hamsiyi kılçıklı yersem bebeğin boğazına takılır mı demişti unutamıyorum 🙈