[silindi] 3 4 haftalık hamileyim çok yeni internette tarçının tüketilmesi zararlı olduğu söyleniyor ne kadar doğru emin olamadım yardımcı olur musunuz
nil_sugra [silindi] canım tarçının ödem atma özelliği var bu sebepten dolayı temkinli olmak gerekir. Tatlı üstüne hafif serpilmiş tarçın dan zarar gelmez bunu da arada yapmalısın yani sürekli değil. Tarçın mı aşeriyorsun?
ulkukizil [silindi] canım bizim doğum yaklaştı. Kilo kontrolü yapabilmek adına bu son zamanları diyetisyen eşliğinde geçircem. Bana tatlı isteğin olduğunda tarçınlı süt iç dedi. Zararı olsa demezdi galiba ama net bi bilgim yok 😐
Betulaks [silindi] bende gebelık şekeri vardı şekerim yukseldiği zaman yoğurda bir çay kaşığı tarcın dokuyordum fakat haftanız kucuk oldugu için cok tuketmeyın aylar ilerledikce 1 cay kaşıgı tarcının faydası var
_Koncuy_ [silindi] o kadarcıktan birşey olmaz herhalde, ben hamile olduğumu bilmeden gebeliğimin ilk haftaları tarçınlı su içiyordum hergün. Şuan 9+5′iz çokta büyük değiliz ama.
[silindi] nil_sugra Yok hayır aşermiyorum annem kurabiye yapmis icinde tarcın var internette arastırdım yesem yemesem mi çok bilemedim
nil_sugra [silindi] kurabiyenin hepsini yersen sorun tabi 🙂 1 2 tane ye nefsini körle bir şey olmaz allah’ın izniyle ❤️
_mrv [silindi] kurabiyenin içinde o kadar sorun olmaz canım ben de tarçınlı kek yapıp yiyordum hatta sütlacın üstüne de tarçın döküp yiyordum bişey olmadı. Ayarını kaçırmadıktan ve devamlı yemedikten sonra bişey olmaz 🤗 gözün kalmasın en azından bi ısırık al kurabiyeden 😅
Betulaks Ayparemmm evet yarım saat içinde düşüyordu şekerim fakat fazla koymamak lazım hamılelıkte gunluk tuketim miktarı yazıyordu internette şuan hatırlayamadım
Kubra_aslan1 Ben 13 haftalık hamileyim bi tatlı yaptım içine kadayıfla, birlikte biraz tarçın koydum, ikinci dilimi yerken tarçını araştırayım dedim ve rahmi uyardığını gördüm. Bunu yaşayan veya bilgisi olan var mı?
Seda1234_ Merhaba ben daha önce 7 aylık dogum yapmiştim ama bebeğim enfeksiyondan dolayı erken doğdu Ve 17 gün hayatda kaldı malesef sonra ikizlerim oldu onlarda olmuştu karnımda guatrım olduğu için oluyorlardı galiba çok şükür rabbime guatır şimdi iyi gebelik bellilerim var Ve ben tarçının zararlı olduğunu bilmemiştim sizde belki bilirsiniz böyle paketde hazır havuçlu Ve tarçınlı bir küçük dankek vardı tekli ıkı defaydı sanırım ondan yemiştim bir zararı olurmu acaba yani bu seferde karnımda bebeğim varda kaybetmek üstenmiyorum gerçekten ara sıra kasıklarıma Ağrı giriyor