Birhamis Evet benımde bebegmde var 26 günlük emerken özellikle ama cok önemsemedim oluyomuş diyolar öksürük yoksa sorun yok demişlerdi sizde öksürük varmı
tubakumsal Baya bi ilerlemişti bizimki ciğerlere kadar inmişti hava kullandık antibiyotik geçmedi ilerledi hastaneye yatardık birkackere öyle tedavi oldu gecdi
Badee tubakumsal bizde kullanıyorum canım hava, gecıyo gibi oluyo yıne hırıltı, hasta degıl bebek ama o hırıltı benı hasta etti
tubakumsal Hım anladim canım rabbim şifa versin kussa o balgamı atsa rahatlar iyi olur bizde antibiyotikle atlattık isde
Tugba33 Deniz kadayıfını şiddetle araştırın ben oğluma kullandım astım başlangıcı diyerek kortizonlu ilaçları dayadilar kuzuma deniz kadayıfını buldum ve sonuç inanılmaz oğlum 1 hafta balgam kustu
clalHasan 27 günlük bebeğim de de var hırıltı burnu kapalı diye düşünüp aspiratörle çektirdik ama hala aynı 🤦🏼♀️Ara ara öksürüğü de var
Badee clalHasan aspiratörle bişi cıkmıyor canım yaaa, hırıltı bogazda yanı bogazdakı balgamı atamıyorlar
Tugba33 Badee oğlum o zaman 1 yaşını bitirmişti sütun içine atar kaynatir icirirdim kuru küçük agac şeklinde bi bitkiydi siviyla temasta yumuşayıncaya makarna gibi bi hal aliyor
Tugba33 Kendi fikrim antibiyotik kortizonlu ilaçlardan daha faydalı olacaktır tabi ki tercih sizin suzuyosunuz evet
Badee Tugba33 yani bebeklerde kullanılabılıyorsa denenir tabıkıde. Bi bakabılırmısın bu linktekı mı canım oysa alayım. http://www.sifamarketim.com/index.php?route=product/product&product_id=1113
Tugba33 Badee evet canım bu herhangi bir yan etki yaşamadım ben oğlumda çok büyük sayilmazdi sonuçta doğal düşük dozda başlayıp deneyebilirsin