Zevalim Kızlar ben 2 aylık hamileyim. Hamileyken bakla yemeği yenir mi yenmez mi acaba bilginiz varmış internet tarayıcısında çoçuğun sarılık olabileceği yazıyor birde size sorayım
Yarim_Kilo_Kiyma Zevalim 😳 ciddi misiniz ? Hiç duymadım . Bende şimdi pişiriyordum , hatta canım çekti diye kardeşim Çanakkaleden gönderdi
Mrwemn Zevalim ben bilmeden yedim birkac kez ama zararli diye duydum icinde bir madde varmis bebege zararli olabilirmis falan …
Zevalim Yarim_Kilo_Kiyma benimde canım çekti kayınvalidem yaptı sağolsun ama ablam zararlı deyince kaldım öyle 😅 sende araştır bi canım
Barkoddg Yarim_Kilo_Kiyma Yiyin allah askina ne olacak. Soyle dusunun simdi internet var bakiyoruz aa zararli yemeyelim eski insanlar hic mi bakla yemedi yanii. Bir ya da iki defadan hic bir sey olmaz pisirmissiniz yiyin afiyetle hic icinize de bir sey almayin.
Klnc Zevalim ben içini çiğ yiyorum dün doktoruma sordum yiyebilirsin dedi pişmişin zararı olmaz heralde🤷♀️
Elifboztug Zevalim doguma yakın sarimsakli yogurtla yedim 😂 hic bisey olmadi ne alaka ye canın cekmis bi tabak bisey yapmaz