Astunazmn Mbay bnce umutsuzlanma kiz gec dollenme oluyor bnde oldu vala hayret ettim herkesin ki farkli tabi
Mbay Astunazmn bi başıma geç dollenme gelmemişti o da olursa ok derim 😂😂 .peki kuzum ne zaman öğrendin hamile olduğunu
Astunazmn Mbay canim 30 nisanda kan verdim 0,16 idi sonra 9 mayista verdim 20,02 11 mayista verdim 76,23 du canim yani ;) daha cok yeni oluyuyor Perşembe guni sagliga verdim yarin cikacak catlicam meraktan
Ylz1655 Mbay canım uzulerek söyluyorm ama testın kendı cızgısı bu ınsallah en kısa surede bebıs haberı alırsın❤️
yorgun21 Mbay aynen ya bende kimyasalda olunca hiçbirşey yoktu şimdi var ve daha adet olmadım çok sıkıcı bir durum 😝😊
NurDemet Mbay Bence de en yakın zamanda bi kan testi verin, benimki de ilk başta yok gibiydi bekledikçe iyice silikleşti
Zerrin-123 Mbay Ümidinizi kaybetmeyin hemen bende adetime 7 gün kala çıkmıştı hatta sizinkinden daha çok silikti belli belirsizdi. Test yapmadan bi kaç gün önce kan testi vermiştim negatif çıkmıştı bi kaç gün sonra test yaptığım gün kan testi verdim tekrar ozaman pozitif çıktı hatta doktor bile adetine daha 7 gün varmış hamilelik olmayabilir demişti ama ona rağmen pozirif çıkmıştı doktorda şaşırmıştı 😄 yani ne zaman ne olacağı belli olmuyor her şeyin hayırlısı olsun inşallah 😊
Semaaktas123 Gulanelis iki çizgi çıktıysa kan ver canım erken gebelik zayıf çizgi olur artı diğer bilgiler yanlış olmasa idi iki çizgi hiç bir şekilde cıkmazdı
Tugce-asel Mbay Benimkide oyleydi gebeliğin başlarinda oldugunu bellirliyormus bu durum Ben testen sonra ertesi gunu kan testi yaptim orada çıktı net gebelik ama testen 1 bucuk ay sonra kesede göründü kızım
Mbay Tugce-asel inşallah canım bekleyip göreceğiz artik .bu ayda olmasa gelecek ayda umut etmekten başka seçeneğimiz yok 😇