Gull2110 Kızlar 34+3 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıl benim ki bazen çok hareketli bazen çok durgun endişelenmiyor değilim 😞 ayrıca boyu ve kilosu kaçtı bizim 33+5 te 2300 dü
suzan_26 Gull2110 Canım normal bebek bazen uyuyor ondan hareketleri yavaşlıyor korkmana gerek yok bence takip et hareketlerini kilosuda gayet iyi ben 35+6 günlükken bebeğim 2400 dü 🤰🙏
selamas Gull2110 aynen ben de 34+3. 3 gün önce ciğer geliştirici vurulduğum için hareketsizdi bugün hareketlendi. 34. Haftada 2650 gramdı
ftmctn5151 34+5 bizim de cinsiyet kız kız.oldugu için mi.bilmiyorum ama sadece yer değiştirme hareketi var. Bir.de.hickiriyor arada.
__kubragokce__ ftmctn5151 Bende hıçkırıklarını hissediyorum gıdıklıyor gibi çok tatlı değil mi? Benimki hareketli genelde bir vuruyor sarsıyor artık 💙😊
ftmctn5151 Gull2110 tek değilim yani bazen evham yapıyorum.neden eskisi.gibi hareket etmiyor diye ama en azından yer değiştirme de olsa hareket var diye rahatlatıyor um kendimi
selamas Gull2110 idrar yolu enfeksiyonum var. Antibiyotik başlattı geçmeme ihtimaline karşı vurdurdu. Birde nabzım yüksek çıkıyor bebeği almak zorunda kalırsak solunum sıkıntısı yaşamasın dedi doktorum
ftmctn5151 __kubragokce__ onu hıçkırık tutunca ben aşırı mutlu oluyorum nedense 🤭 Rabbim sağlıcakla kucaklarımiza versin inşallah 🤗
Gull2110 selamas anladım kuzum geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde haftalarında gelirler bebeklerimiz
Gull2110 damlanne ay maşallah ne kadar hızlı kilo almış bir haftada 500 gram maşallah kuzucuğa bizim pazartesi kontrolümüz var iki hafta önceki kilosu 2300 olmuş olacak bakalım bizimki ne kadar olmuş 🙈
__kubragokce__ ftmctn5151 Aminnn canım inşallah hıçkırdıkca akciğerleri gelişiyormuş aslında gayet güzel birşey mutlu olalım tabi sağlıklı oldukları için 🥰
Meryematik Benim oglum olucak nasipse ben gene cok hareketliliginden sikayetciyim sanki hic uyumuyor gbime geliyor durdugu bir vakit hatirlamiyorum. Bide benimkisi biraz kucuk galba 32 haftalik 1855 ti.